Antena Meniu Search
x
LIVE

Halep, către echipa ei după ce s-a impus la Melbourne: "Hai să continuăm să câştigăm, pentru că îmi place această senzaţie!"

Simona Halep a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul Melbourne Summer Set 1, că îşi doreşte victorii în continuare, pentru că-i place senaţia ce i-o provoacă succesul, notează news.ro.

De Redactia Observator la 09.01.2022, 11:01
Halep, către echipa ei după ce s-a impus la Melbourne: "Hai să continuăm să câştigăm, pentru că îmi place această senzaţie!"
- Profimedia

"Este o plăcere să am un alt discurs, aici, pe acest frumos teren. Acum câţiva ani nu am fost învingătorea (n.r. - despre finala Australian Open pierdută în 2018), dar m-am bucurat şi, băieţi, este foarte drăguţ să revin şi să joc în faţa dumneavoastră, aşa că vă mulţumesc pentru susţinere, a fost o plăcere şi m-aţi ajutat să câştig în acest an! Veronika, bravo pentru această săptămână! Ştiu că poate nu ai jucat la cel mai înalt nivel al tău, dar a fost un meci bun şi îţi doresc succes la open, este mult mai important. Echipei mele îi mulţumesc, bineînţeles, că a fost alături de mine! Nu este uşor să lucrezi cu mine, ştiu asta, dar vă mulţumesc şi hai să continuăm să câştigăm, pentru că îmi place această senzaţie! O parte din inima mea, de multe ori am spus asta... L-am văzut pe Darren pe ecran, aşa că aş vrea să-i mulţumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este ca din familia mea, aşa că este întotdeauna o plăcere să vin aici şi simt că pacă sunt o parte din Australia. Vă mulţumesc încă o dată", a declarat Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill, o antrenează din acest an pe americanca Amanda Anisimova. Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 3. Acesta este trofeul cu numărul 23 din carieră, din 41 de finale disputate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Halep, către echipa ei după ce s-a impus la Melbourne: "Hai să continuăm să câştigăm, pentru că îmi place această senzaţie!"