Antena Meniu Search
x

Halep, mesaj dur în privinţa Mariei Şarapova: "Nu e ok să ajuţi cu wild card o jucătoare suspendată pentru dopaj"

Simoan Halep a declarat, marţi, că nu este un mesaj bun pentru copii, pentru tinerii sportivi să ajuţi cu wild card o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj, referindu-se astfel la Maria Şarapova, potrivit News.ro

Simoan Halep a declarat, marţi, că nu este un mesaj bun pentru copii, pentru tinerii sportivi să ajuţi cu wild card o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj, referindu-se astfel la Maria Şarapova, potrivit News.ro

"Pentru copii, pentru tinerii sportivi nu este ok să ajuţi cu wild card o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj", a spus Halep, adăugând că "nu este vorba de Maria Şarapova aici, ci de toţi jucătorii care sunt găsiţi dopaţi", informează Associated Press, citată de USA Today.

"Nu pot susţine ceea cea a făcut directorul turneului, dar nici nu îl pot judeca în acelaşi timp", a adăugat jucătoarea română, care se poate întrâlni cu Şarapova la Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart.

Simona Halep se exprimă a doua oară pe tema wild card-urilor primite de Maria Şarapova. Prima dată nu a fost atât de fermă, spunând, la începutul lunii martie, că nu consideră că rusoaica nu ar trebui să primească invitaţii la turnee.

"Am auzit ce a zis Andy Murray. Cred că are dreptate din poziţia lui. Nu ştiu ce să spun despre asta. Nu sunt aici să iau decizii, poate cei care lucrează la asta ştiu mai bine. În opinia mea, ea poate primi wild card-uri pentru că a fost numărul 1 mondial, este campioană de Grand Slam, dar cred că şi dacă nu va primi ar reveni cu uşurinţă", a declarat Halep.

Maria Şarapova, fostă numărul 1 mondial, dar fără clasament acum, va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart, miercuri, prima zi după expirarea suspendării primite la începutul anului trecut pentru folosirea de substanţe interzise. După ce a primit un wild card la competiţia germană, ea a fost invitată şi la turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, şi la cel de la Roma.

Comentând faptul că rusoaica primeşte wildcard-uri cu uşurinţă, Andy Murray, liderul ATP, a declarat că nu este de acord ca jucătorii prinşi că au trişat să primească invitaţii, deoarece, consideră el, aceştia trebuie să muncească pentru a reveni în top.

"Cred că ar trebui să munceşti ca să revii. Dar majoritatea organizatorilor de turnee face ce crede că e mai bine pentru eveniment. Dacă ei cred că numele mari vor vinde mai multe bilete, atunci vor face asta", a declarat Murray.

Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Dominika Cibulkova şi Agnieszka Radwanska s-au declarat şi ele împotriva invitării Mariei Şarapova la turnee.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Halep, mesaj dur în privinţa Mariei Şarapova: "Nu e ok să ajuţi cu wild card o jucătoare suspendată pentru dopaj"