Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu accidentul campionului Simone Tempestini de la Raliul Iași (Video)

Campionul României la raliuri, Simone Tempestini, a postat noi imagini din momentul accidentului de sâmbăta trecută, de la Iaşi. Vă reamintim că maşina în care se afla pilotul a derapat în timp ce lua o curbă cu 150 kilometri pe oră, s-a rostogolit şi a luat foc. Este ceea ce au văzut spectatorii, însă filmarea din interior prezintă o cu totul altă perspectivă. 

de Redactia Observator

la 09.09.2020, 23:17

Vezi și
  • Simone Tempestini și copilotul Sergiu Itu căutau a patra victorie consecutivă din 2020.

Aşa arată bolidul în care se află Simone Tempestini şi copilotul Sergiu Itu în momentul răsturnării. Cei doi par că sfidează gravitaţia şi rămân nemişcaţi, deşi maşina face mai multe tumbe. 

Într-un autoturism obişnuit nu ar fi fost posibil, dar interiorul unei maşini de curse este ranforsat cu bare care îi protejează pe cei dinăuntru. Este ceea ce a filmat camera montată pe bordul maşinii. Abia din exterior vedem dimensiunea dezastrului. 

Pilotul nu a reuşit să controleze maşina într-o curbă, iar bolidul a sărit de pe traseu şi s-a răsturnat de mai multe ori. 

Speriaţi, spectatorii fug să-i ajute pe cei din maşina în flăcări. 300.000 de euro s-au făcut scrum. Simone Tempestini şi Sergiu Itu au scăpat însă întregi din accident, dar copilotul a avut nevoie de îngrijiri la spital. 

Simone Tempestini, pilot: O greșeală de-a mea de pilotaj. Imaginile poate au fost puțin sperietoare, dar eu și copilotul meu nu am pățit absolut nimic.

A fost o cursă urmărită de ghinion. La puţin timp după accident, o altă maşină care a participat la raliu a fost la un pas să se răstoarne în acelaşi loc. 

Tempestini şi Itu luptau pentru a patra victorie consecutivă din 2020 şi erau favoriţi pentru titlul din acest sezon. Au pierdut însă primul loc în etapa de raliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Noi imagini cu accidentul campionului Simone Tempestini de la Raliul Iași (Video)