Antena Meniu Search
x

Irina Bara, eliminată în primul tur la Australian Open. Cum a ajuns românca pe tabloul principal, după ce a ratat calificările

Irina Bara, locul 34 WTA, a prins tabloul principal al Australian Open ca lucky loser după retragerea jucătoarei tunisiene Ons Jabeur, locul 10 WTA, din cauza unei accidentări la spate, dar românca a părăsit competiţia în primul tur.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.01.2022, 09:06

Irina Bara, eliminată în primul tur la Australian Open. Cum a ajuns românca pe tabloul principal, după ce a ratat calificările
Irina Bara, eliminată în primul tur la Australian Open. Cum a ajuns românca pe tabloul principal, după ce a ratat calificările - Profimedia Images

Cu puțin timp înainte de începerea meciurilor de pe tabloul principal de la Australian Open, tunisianca Ons Jabeur, numărul 10 mondial în clasamentul WTA, a anunțat că se retrage din competiție, din cauza unei accidentări la spate, suferite săptămâna trecută în turneul de la Sydney, când a abandonat sfertul de finală jucat împotriva lui Anett Kontaveit.

Irina Bara a luat locul jucătoarei tunisiene Ons Jabeur, care s-a retras din cauza unei accidentări

Locul ei a fost luat imediat, din postura de lucky loser, de Irina Bara, care pierduse în ultimul tur al turneului de calificări.

Bara a înfruntat-o în primul tur pe spaniola Nuria Parrizas-Diaz, numărul 63 WTA, care a învins-o după un meci de doar o oră și 11 minute, cu scorul de 6-3, 6-1.

Pe acelaşi subiect

Bara a început bine meciul și a făcut un break chiar la primul game, conducând cu 2-0 și 3-2, după care a cedat 4 jocuri la rând.

Prezența pe tabloul principal îi aduce 65.700 dolari Irinei Bara

În setul doi Bara a fost practic inexistentă, ea realizând un total de 8 mingi câștigate în tot actul secund.

Prezența pe tabloul principal îi aduce totuși Irinei Bara un premiu consistent de 65.700 dolari și 10 puncte WTA.

Irina Bara este prezentă și în competiția de dublu feminin, unde va juca în tandem cu georgiana Ekaterine Korgodze, cele două întâlnind în actul de debut cuplul ceh Marie Bouzkova/Lucie Hradecka.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Irina Bara, eliminată în primul tur la Australian Open. Cum a ajuns românca pe tabloul principal, după ce a ratat calificările