Antena Meniu Search
x

Curs valutar

JO 2024. Sabrina Maneca Voinea, locul 8 în finala la bârnă

Gimnasta română Sabrina Maneca Voinea s-a clasat luni pe locul opt la Jocurile Olimpice, în proba de bârnă a competițiilor de gimanstică. Românca intrase în finală cu a cincea notă după calificări, dar din păcate a căzut de două ori de pe bârnă în evoluția din finală.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 15:21

Sabrina Maneca Voinea
Sabrina Maneca Voinea - Profimedia

Sabrina Maneca Voinea, 17 ani, antrenată de mama ei Camelia Voinea, la rândul ei medaliată olimpică, a primit nota 11.733. Cele două erori au costat-o la nota finală, cu toate că a avut o dificultate de 5.800.

Finala la bârnă la JO 2024

A fost o finală în care cinci din concurente au căzut de pe bârnă, inclusiv multipla campioană olimpică, americanca Simone Biles, care a fost notată cu doar 13.100, ratând astfel un loc pe podium, ea ocupând locul patru.

Articolul continuă după reclamă

Medalia de aur a revenit italiencei Alice D'Amato, cu 14.366, urmată de chinezoaica Yaqin Zhou, cu 14.100, una din sportivele care căzuseră de pe bârnă. Bronzul a revenit tot unei italience, Manila Esposito, cu 14.000.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » JO 2024. Sabrina Maneca Voinea, locul 8 în finala la bârnă