Antena Meniu Search
x

"Kylian este Kylian. Îl aduc şi pe bicicletă!" Antrenorul Bayern Munchen îl vrea pe Mbappe cu orice preţ

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, este în continuare un mare fan al lui Kylian Mbappé şi i-ar plăcea să îl vadă pe căpitanul Franţei în tricoul bavarezilor.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 17:22

Antrenorul Bayern Munchen îl vrea pe Mbappe cu orice preţ
Antrenorul Bayern Munchen îl vrea pe Mbappe cu orice preţ - Profimedia

"Kylian este Kylian. Este extraordinar, foarte inteligent, ştie ce vrea. Eu şi el avem o relaţie bună. Dacă vrea el, voi veni să îl iau cu bicicleta, asta e sigur (n.r. râde). Dar nu cred că asta va fi realitatea", a spus Thomas Tuchel. Antrenorul echipei Bayern Munchen a antrenat PSG în perioada 2018/2020.

Real Madrid a dezminţit "presupuse negocieri" cu Mbappe

Clubul de fotbal Real Madrid a negat la începutul lunii "presupuse negocieri" cu vedeta lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, ca răspuns la noile zvonuri publicate în presă.

"Având în vedere informaţiile emise şi publicate recent de mass-media, care speculează despre presupuse negocieri între jucătorul Kylian Mbappe şi clubul nostru, Real Madrid doreşte să declare că aceste informaţii sunt categoric false", a scris clubul madrilen într-un comunicat, adăugând că "nicio negociere de acest fel nu a avut loc cu vreun jucător aparţinând lui PSG".

Pe acelaşi subiect

După ce a fost toată vara în atenţia presei spaniole, viitorul campionului mondial din 2018, curtat multă vreme de Real şi la finalul de contract cu PSG în iunie 2024, este din nou discutat de ziarele de sport.

În Franţa, L'Equipe a menţionat "un viitor în suspans" pentru atacantul în vârstă de 24 de ani, care, potrivit cotidianului sportiv, nu ar exclude acum prelungirea înţelegerii cu PSG.

Mbappe a revenit la prima echipă a lui PSG pe 13 august, după ce fusese exclus de conducerea clubului, nemulţumită că el a decis să rămână până în iunie 2024 fără a-şi prelungi contractul.

"Vrem să rămână, putem repeta asta de două sau de trei ori. Dar nu poate pleca gratis. Asta nu este negociabil", a spus preşedintele Nasser Al-Khelaifi pe 5 iulie, în timpul prezentării antrenorului spaniol Luis Enrique.

Tensiunile s-au diminuat de atunci, iar atacantul francez şi-a recăpătat locul de titular şi statutul de lider la PSG. Atacantul a marcat 10 goluri în 10 meciuri din Ligue 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » "Kylian este Kylian. Îl aduc şi pe bicicletă!" Antrenorul Bayern Munchen îl vrea pe Mbappe cu orice preţ