Antena Meniu Search
x

Ar fi cel mai mare transfer din istoria fobalului. PSG, dispusă să accepte oferta de 300 de milioane de euro pentru Mbappe

Echipa saudită de fotbal Al-Hilal a făcut o ofertă de 300 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain, pe care clubul francez este dispus să o accepte, dacă nu va reuşi să-l convingă pe jucător să-şi prelungească contractul scandent în 2024, informează L'Equipe, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 14:46

Ar fi cel mai mare transfer din istoria fobalului. PSG, dispusă să accepte oferta de 300 de milioane de euro pentru Mbappe
- Profimedia

Responsabilii lui PSG "sunt dispuşi să discute cu toată lumea în cazul lui Kylian Mbappe", scrie cotidianul sportiv francez, adăugând că Al-Hilal a înaintat oferta respectivă săptămâna trecută, înainte ca gruparea pariziană să anunţe că jucătorul său vedetă nu va face deplasarea în Japonia alături de colegii săi, pentru turneul asiatic.

L'Equipe dezvăluie, totodată, că printre cluburile care s-au arătat interesate de serviciile lui Mbappe se numără şi FC Barcelona, care ar dori să includă mai mulţi jucători în această tranzacţie, campioana en titre a Spaniei neavând forţa financiară necesară pentru o astfel de operaţiune.

Chelsea, Manchester United, Inter Milano şi Tottenham Hotspur sunt alte cluburi care şi-au manifestat interesul faţă de Mbappe în ultimele săptămâni, însă Real Madrid rămâne marea favorită în cursa pentru obţinerea semnăturii căpitanului selecţionatei Franţei, subliniază sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Ar fi cel mai mare transfer din istoria fobalului. PSG, dispusă să accepte oferta de 300 de milioane de euro pentru Mbappe