Antena Meniu Search
x

Gest IMPRESIONANT făcut de iubitul Larisei Iordache, după ce gimnasta campioană s-a accidentat grav la Montreal

Se apropie momente de cumpănă pentru Larisa Iordache, după accidentarea groaznică de la Montreal. Va fi operată marţi, la picior, după ce a suferit o ruptură.

Vezi și

Se apropie momente de cumpănă pentru Larisa Iordache, după accidentarea groaznică de la Montreal. Va fi operată marţi, la picior, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, chiar înainte de calificările la Mondiale. Cel puţin şase luni, va trebui să se recupereze.

"Tendonul ahilian este rupt!" O veste ce a lovit ca un fulger pentru gimnasta noastră. Totul s-a întâmplat chiar la încălzirea dinaintea calificărilor la Mondialele de la Montreal. Pe imagini se vede clar momentul accidentării. Sportiva de 21 de ani a plâns de durere, nu s-a mai putut ridica şi a fost dusă pe braţe de antrenor.

"Acum sunt ok, marţi o să fiu operată şi sper ca de atunci încolo să fie din ce în ce mai bine!", spune Larisa. O operaţie care o va obliga la o pauză destul de lungă: "După intervenţie, va urma recuperare, şi în maximum şase luni de zile o să fiu pregătită să încep din nou să fac..."

Larisa Iordache a avut probleme şi înainte de Montreal. Medicii însă nu i-au dat atunci motive de speriat: "Am avut probleme, însă nu la tendon, doctorii mi-au spus că o să fie ok la concurs, tocmai de aceea am şi mers."

A ratat Mondialele, iar colegii sunt alături de ea. Marian Drăgulescu i-a transmis un mesaj de susţinere: "Ce ghinion, of! Multă sănătate şi să revii cât mai repede!" Iubitul Larisei Iordache a aşteptat-o la venirea în ţară şi în semn de solidaritate, a venit şi el în cârje. 

Fanii Larisei Iordache i-au transmis şi ei mii de mesaje de susţinere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Gest IMPRESIONANT făcut de iubitul Larisei Iordache, după ce gimnasta campioană s-a accidentat grav la Montreal