Antena Meniu Search
x

Lovitură pe piața transferurilor. Suma uriașă pe care a oferit-o Bayern Munchen pentru Harry Kane

Bayern Munchen a reuşit poate cea mai mare lovitură a perioadei de transferuri din vară, asigurându-şi serviciile lui Harry Kane (30 de ani) până în 2027.

de Redactia Observator

la 12.08.2023, 14:48

fotbalistul Harry Kane
Lovitură pe piața transferurilor. Suma uriașă pe care a oferit-o Bayern Munchen pentru Harry Kane - Profimedia Images

Pe reţelele lor de socializare, campionii germani au oficializat sosirea atacantului. Potrivit presei germane şi engleze, transferul este în valoare de 100 de milioane de euro, plus 10 milioane de euro în bonusuri, transmite news.ro.

Cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Tottenham, cu 280 de goluri, Harry Kane părăseşte Spurs, unde s-a format înainte de a deveni profesionist în 2011. Cu puţin timp înainte ca clubul german să oficializeze mutarea, Kane a publicat un videoclip în care mulţumeşte clubului şi fanilor săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bayern și-a dorit să-l aducă pe Kane încă de când Robert Lewandowski s-a alăturat Barcelonei, vara trecută. Germanii făcuseră deja două oferte, ambele respinse de Tottenham la începutul acestei veri.

După o nouă întâlnire recentă între reprezentanții cluburilor, bavarezii au făcut și o a treia ofertă în valoare de 100 de milioane de euro (86 de milioane de lire sterline).

Un alt atacant pe care Bayern îl urmărește de mult timp este Randal Kolo Muani, de la Eintracht Frankfurt, dar prețul cerut de 100 de milioane de euro (86 de milioane de lire sterline) nu este pe placul campioanei Germaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Lovitură pe piața transferurilor. Suma uriașă pe care a oferit-o Bayern Munchen pentru Harry Kane