Antena Meniu Search
x

UPDATE: Lucian Bute: "Acum nu pot spune că mă gândesc la retragere". Sportivul a fost ÎNVINS PRIN KO de Eleider Alvarez

Pugilistul Lucian Bute, învins prin KO de Eleider Alvarez, a declarat la conferinţa de presă de după meci, că nu se gândeşte acum la retragere, dar poate după două luni de pauză nu va mai avea dorinţa de a continua.

Pugilistul Lucian Bute, învins prin KO de Eleider Alvarez, a declarat la conferinţa de presă de după meci, că nu se gândeşte acum la retragere, dar poate după două luni de pauză nu va mai avea dorinţa de a continua.

"Acum nu pot spune că mă gândesc la retragere. În acest moment răspunsul este nu. Dar poate după una sau două luni de pauză nu voi mai avea dorinţa de a continua. Orice înfrângere este grea şi nu pot spune dacă aceasta este cea mai dură", a declarat Bute, conform rds.ca.

Boxerul român Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez prin KO în repriza a cincea, vineri seara, la Quebec City. Meciul la categoria semigrea este eliminatoriu pentru titlul mondial WBC.

Bute a fost surprins de Alvarez cu o lovitură de dreapta la figură, iar apoi sud-americanul a expediat şi al doilea pumn, tot cu dreapta, trimiţându-l la podea pe fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, iar Bute nu a mai reuşit să se ridice.

Pe acelaşi subiect

 Până în runda a cincea, meciul fusese echilibrat, Bute având un plus de iniţiativă. În runda a doua, ambii boxeri s-au ales cu tăieturi, Bute la nas, iar Alvarez la frunte.

 Eleider Alvarez (32 ani), care a câştigat al 22-lea meci al său din tot atâtea disputate în cariera profesionistă (11 KO), va lupta acum pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea cu canadianul Adonis Stevenson, deţinătorul centurii.

 Lucian Bute, care va împlini 37 de ani pe 28 februarie, ar putea boxa din nou cu canadianul de origine haitiană Jean Pascal, dacă nu se va retrage din activitate. Bute a mai luptat cu Pascal, fiind învins la puncte în 2014, tot la categoria semigrea.

Boxerul gălăţean a suferit a patra sa înfrângere din cariera profesionistă (2 KO), care mai cuprinde 32 de victorii (25 KO) şi un meci egal.

Lucian Bute nu are nicio victorie în ultimele sale trei meciuri, pierzând două (cu James DeGale) şi terminând altul al egalitate (cu Badou Jack).

 Alvarez declarase înaintea meciului de la Quebec City că îl va forţa pe Bute să se retragă.

 "Lupta noastră va fi probabil ca un meci de şah, dar, din cauza unghiului local, meciul va deveni emoţional la un moment dat. Îi voi provoca retragerea definitivă lui Lucian Bute, pe 24 februarie", spunea atunci Alvarez.

Ultima victorie al lui Lucian Bute datează din august 2015, când l-a învins pe italianul Andrea Di Luisa prin KO în repriza a patra.

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » UPDATE: Lucian Bute: "Acum nu pot spune că mă gândesc la retragere". Sportivul a fost ÎNVINS PRIN KO de Eleider Alvarez