Antena Meniu Search
x

"Fiara" Marius Lăcătuș "mușcă" din Gigi Becali după ultima decizie luată în plină criză de coronavirus

Gigi Becali i-a chemat pe jucătorii lui FCSB la antrenamente, chiar dacă toate activitățile fotbalistice au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia lui Gigi Becali a fost taxată de legenda Stelei, Marius Lăcătuș.

de Silviu Vișan

la 20.03.2020, 12:30

Gigi Becali și Marius Lăcătuș, în tribune
Gigi Becali, taxat de Marius Lăcătuș - Mediafax Foto via Hepta
  • Gigi Becali i-a chemat pe jucătorii de la FCSB la baza de pregătire
  • Patronul FCSB le-a cerut acestora să facă pregătirea fizică pentru a nu-și ieși din formă
  • Marius Lăcătuș l-a taxat pe Gigi Becali pentru decizia sa

Gigi Becali i-a chemat pe jucătorii lui FCSB la antrenamente, chiar dacă toate activitățile fotbalistice au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Patronul roș-albaștrilor vrea să se asigure că Dennis Man și colegii săi se vor menține în formă. Astfel, le-a cerut să meargă la baza de pregătire și să-și facă exercițiile fizice, fără a lua contact unul cu celălalt. Decizia lui Gigi Becali a fost taxată de legenda Stelei, Marius Lăcătuș

"Dacă pregătirea fizică nu e antrenament, înseamnă că se pricepe <<bine>> la fotbal. Nu poate lua Licența Pro în felul ăsta", a declarat "Fiara" la Prosport LIVE.

Gigi Becali, set de reguli speciale pentru a evita contractarea coronavirusului

Gigi Becali dezvăluise în urmă cu câteva zile viziunea sa despre desfășurarea antrenamentelor.

Pe acelaşi subiect

"Dacă vin la bază, jucătorii vor sta la cinci metri distanță unul de altul, că e terenul destul de mare. Dacă nu faci antrenamente o lună, apoi nu mai poți. Dușuri nu au voie să facă, la vestiare și în sala de mese nu intră. Acasă, cum să se antreneze într-un apartament de 20 de metri pătrați?! Facem pregătire fizică fără minge, ca să nu existe contact", a spus Gigi Becali la Digi Sport. 

Marius Lăcătuș, îngrijorat de viitorul Ligii 1, din cauza coronavirusului

În acest moment, Liga 1 este suspendată cel puțin până pe 16 aprilie și se iau în calcul mai multe scenarii pentru reluarea competiției. Există și varianta ca meciurile să fie "comprimate" într-o singură lună, pentru că directivele UEFA spun că sezoanele interne trebuie să se încheie cel mai târziu la data de 30 iunie.  

"Pandemia afectează pe toată lumea, să sperăm că vom trece cu bine peste ea. E mai puțin important când se reia fotbalul, importantă este sănătatea. Nu știu cum ar fi să se suspende campionatul, pentru că nu știm cine va merge în cupele europene. E o situație delicată, cei implicați trebuie să decidă. Mi-aș dori să se joace campionatul. Cu meciuri la trei zile ar putea interveni accidentările", a declarat Marius Lăcătuș la Prosport LIVE. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » "Fiara" Marius Lăcătuș "mușcă" din Gigi Becali după ultima decizie luată în plină criză de coronavirus