Antena Meniu Search
x

Meciurile din Liga Campionilor, în week-end! Anunţul momentului. Când revine La Liga

Javier Tebas, președintele La Liga, a declarat pentru Mundo Deportivo că meciurile se vor relua pe 16 aprilie. De asemenea, partidele din Liga Campionilor ar urma să aibă loc sâmbăta.

de Daniel Samoilă

la 20.03.2020, 11:41

  • Campionatul Spaniei ar urma să se reia pe data de 16 aprilie
  • Meciurile din Liga Campionilor vor avea loc doar sâmbăta
  • UEFA speră ca toate campionatele să se încheie pe 30 iunie

Javier Tebas, președintele La Liga, a declarat pentru Mundo Deportivo că meciurile din Spania se vor relua pe 16 aprilie. De asemenea, partidele din Liga Campionilor ar urma să aibă loc doar sâmbăta.

Tebas a explicat sistemul etapelor din Primera Division, care vor avea loc într-un ritm extrem de rapid pentru a permite încheierea stagiunii în iunie.

Etapele din La Liga, din două în două zile. Liga Campionilor, doar sâmbăta

Cea mai optimistă veste este că pe 16 aprilie s-ar relua campionatul Spaniei, La Liga. Echipele însă vor juca din 48 în 48 de ore, ceea ce ar însemna un număr de patru jocuri în 10 zile.

Pe acelaşi subiect

În schimb, partidele rămase din Liga Campionilor se vor disputa în weekend, sâmbăta. Dacă formațiile din La Liga vor avea meci de campionat atunci, partida ar urma să fie reprogramată peste 48 de ore.

UEFA speră ca toate campionatele să se încheie la final de iunie

UEFA speră ca toate campionatele din Europa să se încheie la final de iunie. Conform programului gândit de spanioli, ultima rundă ar urma să se desfășoare pe 30 iunie.

Finala Ligii Campionilor se va juca pe 27 iunie, iar cea din Europa League pe 24 iunie. Campionatul European a fost amânat pentru vara lui 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Meciurile din Liga Campionilor, în week-end! Anunţul momentului. Când revine La Liga