Antena Meniu Search
x

Mark Selby – Ryan Day, la AntenaPLAY, în sferturile de la Tour Championship. Day a făcut break-ul maxim, dar Selby conduce detaşat după prima sesiune

Mark Selby şi Ryan Day luptă pentru un loc în semifinale Tour Championship. Partida a fost, LIVE în AntenaPLAY şi se joacă în formatul primul la 10.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 20:59

Mark Selby – Ryan Day, la AntenaPLAY, în sferturile de la Tour Championship. Day a făcut break-ul maxim, dar Selby conduce detaşat după prima sesiune
- as.ro

Mark Selby a câştigat prima sesiune cu 6-2. Aceasta a fost a 28-a întâlnire directă dintre cei doi jucători şi „The Jester from Leicester” conduce cu 15-12. Ultimul duel dintre cei doi a avut loc la 2022 Champions League şi galezul s-a impus cu 3-2. Cel mai clar succes i-a aparţinut lui Selby, 6-0 la UK Championship 2011.

În acest sezon, Mark Selby vine după două turnee adjudecate, English Open şi WST Classic, ultimul chiar la Leicester, în oraşul natal. De cealaltă parte, Day a cucerit şi el un trofeu, la British Open, al patrulea al carierei.

„Am jucat foarte bine azi. Am jucat bine şi împotriva lui John Higgins şi a lui Ali Carter şi am continuat şi în finală. Chiar mi-a părut rău că nu am reuşit la final şi al patrulea break de peste 100 de puncte. M-am antrenat bine şi sper să joc la fel de bine şi la Tour Championship şi la Campionatul Mondial. Voi merge la Sheffield încrezător”, spunea Selby, săptămâna trecută. Înaintea acestui turneu, Mark Selby era favoritul bookmakerilor pentru câştigarea competiţiei de la Hull, fiind urmat de Shaun Murphy şi Mark Allen, ultimul fiind deja eliminat.

Programul complet al meciurilor de la Tour Championship

Pe acelaşi subiect

La Tour Championship, vom avea parte de patru meciuri, care se vor disputa după sistemul primul la 10. Se vor întâlni locurile 1 și 8, 2-7, 3-6 și 4-5 din clasamentul din acest sezon. Fiecare meci se va întinde pe o zi, ce va cuprinde două sesiuni. Vor urma apoi semifinalele și finala. Ultimul act se dispută pe 2 aprilie.

Sferturi

Mark Allen – Ding Junhui 5-10

Ali Carter – Kyren Wilson 4-10

Shaun Murphy (2) vs Robert Milkins (7) (miercuri, 29 martie)

Mark Selby (3) vs Ryan Day (6) (joi, 30 martie)

Semifinale

Ding vs Wilson (vineri, 31 martie)

Selby sau Day vs Murphy sau Milkins (1 aprilie)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Mark Selby – Ryan Day, la AntenaPLAY, în sferturile de la Tour Championship. Day a făcut break-ul maxim, dar Selby conduce detaşat după prima sesiune