Antena Meniu Search
x

Ce competiţii sportive ai la AntenaPLAY în luna aprilie

Pentru iubitorii sportului se anunță o lună plină de competiții pentru toți fanii sportului, de la hochei la fotbal, de la snooker la sporturile de contact, toate sunt pe AntenaPLAY. Indiferent de preferințele sportive, cu siguranță orice iubitor al sportului va găsi ceva care să-i placă în această lună plină de acțiune și adrenalină.

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 15:03

Denis Mann, la Parma, în Serie B
Denis Mann, la Parma, în Serie B - Profimedia Images

Semifinala și Finala Cupei Franței sunt evenimentele sportive care nu trebuie ratate. Cele mai bune echipe ale Franței se vor întâlni în meciuri pline de adrenalină și suspans, luptându-se pentru a ajunge în finala competiției. Pasiune și spectacol garantat pentru fanii fotbalului, care vor putea afla cine vor fi câstigătorii cupei.

Serie B este EXCLUSIV în AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi urmărite LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români. Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. În fiecare zi, în AntenaPLAY abonaţii vor avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 15:00 și 19:00, și cea de seară, între orele 21:30 și 01:00. Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

În luna aprilie AntenaPLAY va difuza și Campionatul Mondial de Hochei pe gheață unde România va avea primele două meciuri din competiție, România- Italia pe 29 Aprilie și meciul Lituania - România pe 30 Aprilie.

Combate, două gale Fight Nation si Glory 85, patru evenimente de MMA care promit să ofere o doză de adrenalină și acțiune. Cele mai tari lupte ale momentului, pot fi urmărite în AntenaPLAY.

Seria competițiilor sportive este completată de prima ediţie Finalissima (Women's Finalissima 2023). Nu rata marea finală, disputată între Anglia și Brazilia, care va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 21:45, LIVE, în AntenaPLAY!

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ce competiţii sportive ai la AntenaPLAY în luna aprilie