Antena Meniu Search
x

Mesajul lui George Pușcaș în plină pandemie de Covid-19: ”Fac tot ce e posibil”

George Pușcaș, jucătorul lui Reading, se află în carantină în Anglia în timpul pandemiei de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 27.03.2020, 11:03

George Pușcaș, Reading
Mesajul lui George Pușcaș în plină pandemie de Covid-19: ”Fac tot ce e posibil ca să-mi mențin tonul muscular” - DPA Images / Nick Potts via hepta
  • George Pușcaș se află în carantină în Anglia
  • Pușcaș a dezvăluit cum se antrenează în izolare
  • Pușcaș nu a putut să se întoarcă în România

George Pușcaș, jucătorul lui Reading, se află în carantină în Anglia în timpul pandemiei de coronavirus.

Pușcaș, care a debutat și la naționala României de seniori, a povestit pentru Digi Sport cum se antrenează în carantină și cum își petrece restul timpului.

George Pușcaș: ”Fac tot ce e posibil ca să-mi mențin tonul muscular”

”Clubul ne-a dat un program, dar fiecare mai face în plus ceea ce îi place. Astăzi m-am gândit să alerg pe afară. Voiam să merg la terenul de antrenament, dar probabil totul e închis acolo. Am reușit să mă infiltrez într-o zi în care nu m-a văzut nimeni și am făcut niște alergări pe 100 de metri. În casă n-am cum, n-am unde. E mai convenabil să merg acolo, dar acum nu cred că mai reușesc pentru că mi-au interzis. O să alerg pe lângă casă.

Pe acelaşi subiect

Am saltea, minge, gantere, elastice. Fac tot ce e posibil ca să-mi mențin tonul muscular. Fac forță, genuflexiuni, flotări, orice îmi găsesc. Înainte le făceam la sala de forță, acum le fac acasă. Deocamdată doar s-a anunțat carantina lockdown aici, adică să stăm închiși. Abia acum începe și aici ceea ce s-a întâmplat în alte țări acum zece zile. Deja sunt cazuri care au început să se agraveze”, a declarat Pușcaș pentru Digi Sport.

George Pușcaș nu a putut reveni în România din cauza pandemiei de Covid-19

”Eu sunt singur, nu am contact cu lumea, nu cred că aș avea ce să pățesc. Pe noi ne-au anunțat prima oară că avem liber o săptămână și nu puteam să plec în România, pentru că dacă rămâneam în carantină nu puteam să mă întorc. După săptămâna respectivă am ajuns la antrenament și ne-au anunțat că se prelungește cu încă zece zile.

După am început să mă gândesc ce voi face singur, am zis că mai bine mă duc în România și îmi petrec timpul cu familia. Doar că îmi spuneau că e posibil să se oprească avioanele, să se blocheze granițele, iar deocamdată sunt tot aici. Nu știu dacă voi mai ajunge acasă, pentru că nu ne vor anunța că avem liber o lună”, a mai spus Pușcaș pentru sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Mesajul lui George Pușcaș în plină pandemie de Covid-19: ”Fac tot ce e posibil”