Antena Meniu Search
x

Mesajul emoţionant al lui Gheorghe Hagi pentru Simona Halep: "Nu înceta să crezi!"

Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep, după ce aceasta a pierdut finala Australian Open, cu Caroline Wozniacki.

Gheorghe Hagi i-a trimis Simonei Halep un mesaj emoţionant după înfrângerea de la Australian Open - Reuters, Hepta

Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep, după ce aceasta a pierdut finala Australian Open, cu Caroline Wozniacki, în care a spus că nu trebuie să înceteze să creadă, pentru că "titlul de Grand Slam va veni".

"Atât de aproape. Nu înceta să crezi, titlul de Grand Slam va veni. Eşti o mare luptătoare şi visul tău va deveni în curând realitate!", a scris Gheorghe Hagi în mesajul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. 

Wozniacki a obţinut primul ei titlu de grand slam din carieră, după două finale pierdute, locul I în clasamentul WTA, poziţie pe care revine după şase ani, şi premiul cel mare al competiţiei, de 2,6 milioane de euro. Învinsa va primi jumătate din această sumă.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Mesajul emoţionant al lui Gheorghe Hagi pentru Simona Halep: "Nu înceta să crezi!"