Antena Meniu Search
x

Mesajul tatălui Simonei Halep, după înfrângerea amară de la Australian Open: 'Tot campioană rămâne!'

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a declarat că Simona rămâne campioană indiferent de înfrângerea amară de la Australian Open.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a declarat că Simona rămâne campioană indiferent de înfrângerea amară de la Australian Open.

Tatăl fostului număr 1 mondial în clasamentul WTA a declarat că Simona mai are mult de muncă.

Simona Halep a fost învinsă, astăzi, în finala turneului de la Melbourne, de jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, după un joc extrem de disputat, în 3 seturi.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Melbourne in fata danezei Caroline Wozniacki
Pe acelaşi subiect

"A fost un meci dramatic, dar frumos. Încă Dumnezeu nu vrea să i-l dea Simonei (n.r. titlul de Grand Slam). Mai trebuie să muncim şi să avem răbdare. După meci, Simona era bine din punct de vedere mental, dar fizic nu a fost la parametri normali. O aşteptăm acasă. Este campioana lumii. Tot campioană este, indiferent cum, tot campioană rămâne", a declarat Stere Halep.

Tatăl Simonei a fost în tribună la fiecare meci al fiicei sale de până acum. După o semifinală de infarct, atunci când Simona a învins-o pe jucătoarea Angelique Kerber, toată lumea se aştepta ca tânăra din Constanţa să îşi păstreze titlul mondial şi să câştige primul Grand Slam al carierei.

Din nefericire, Simona a fost învinsă în finala de la Melbourne, însă îşi păstrează optimismul şi speranţa că anul acesta va ridica deasupra capului primul trofeu de Grand Slam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Mesajul tatălui Simonei Halep, după înfrângerea amară de la Australian Open: 'Tot campioană rămâne!'