Antena Meniu Search
x

Video Messi şi Ronaldo, cei mai mari rivali din fotbal, împreună într-o fotografie în care joacă șah. Record de like-uri pe Instagram

Evenimentul anului în social media. Messi şi Ronaldo, cei mai mari rivali din fotbal, apar amândoi într-o fotografie în care joacă şah. Imaginea face parte din campania unei celebre case de modă, a adunat aproape 60 de milioane de like-uri şi a devenit fotografia cu cele mai multe like-uri de pe Instagram. Cei mai buni fotbalişti de pe planetă au detronat o poză cu un ou, care avea peste 55 de milioane de aprecieri. 

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 21:29

Vezi și

Fotografia devenită virală prefaţează un posibil un duel istoric între Argentina şi Portugalia la Cupa Mondială din Qatar, care a început astăzi. Chiar dacă mesajul pozei este "Victoria e o stare de spirit". 

Apariţia celor doi rivali din fotbal a pus fanii lor pe jar. Doar până au aflat că starurile nu s-au întâlnit în realitate. Pozele au fost făcute separat, de celebra Annie Leibovitz, şi apoi unite într-un progam de editare. 

Lionel Messi: Am petrecut momente foarte frumoase în timpul şedinţei foto. A fost o experienţă minunată pentru mine, mi-a plăcut să vin aici. 

Ronaldo şi Messi sunt rivali nu doar la fotbal, ci şi pe Instagram şi în topul celor mai bogaţi

Pe acelaşi subiect

Portughezul l-a întrecut pe argentian la următori: 500 de milioane la 375 de milioane. Messi aleargă după Ronaldo şi la golaveraj. Mai are 32 de dat până să îl egaleze. Iar la avere, este mult în spate. Ronaldo primeşte două milioane de euro pentru fiecare postare de pe Instagram. Messi vrea să puncteze la capitolul imagine.

Lionel Messi: Aceasta va fi a cincea mea Cupă Mondială. Cea mai memorabilă victorie pentru mine este recunoaşterea publicului argentinian. A fost o mare victorie pentru mine.

Cei doi fotbalişti se pregătesc de ultimul Campionat Mondial din cariera lor. Ambii ţintesc trofeul mult râvnit, singurul care le lipseşte din palmares.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Messi şi Ronaldo, cei mai mari rivali din fotbal, împreună într-o fotografie în care joacă șah. Record de like-uri pe Instagram