Antena Meniu Search
x

Foto Qatar - Ecuador 0-2, în primul meci de la Cupa Mondială 2022. Acuzații de mită, fără a fi prezentate dovezi

Disputat în contextul unor acuzații conform cărora 8 jucători ar fi fost mituiți să nu-și apere corect șansele, meciul de deschidere de la Cupa Mondială de fotbal dintre echipa țării gazdă, Qatar, și Ecuador, a fost câștigat de sudamericani cu scorul final de 2-0, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 20:28

Un zvon care s-a răspândit ca un foc de paie, susține că reprezentanți ai Qatarului au oferit, potrivit mai multor surse din interior, 7,4 milioane de dolari pentru opt jucători ecuadorieni pentru a lăsa țara gazdă să câștige cu 1-0 meciul de deschidere. Ulterior, nicio dovadă nu a fost adusă pentru a susține acuzația.

Desfășurat pe stadionul Al-Bayt, din Al Khor, meciul s-a încheiat cu victoria naționalei Ecuadorului, care s-a impus cu 2-0, prin golurile înscrise de Enner Valencia, în minutele 16 (din penalty) și 31.

Valencia marcase și în minutul 3, dar reușita a fost anulată din motiv de offside .

Cupa Mondială 2022. Qatar - Ecudator 0-2. Sudamericanii au dominat confruntarea, lăsând puține șanse gazdelor să aducă mingea în fața porții

Pe acelaşi subiect

Muntari ar fi putut reduce din handicap pentru arabi, în minutul 86, dar șutul său a trecut puțin peste poartă, lăsând gazdele cu zero în dreptul statisticii care arată de câte ori au nimerit cadrul porții.

Ecuador devine astfel lideră în Grupa A, în care al doilea meci se va juca luni între Senegal și Olanda, de la ora 18:00.

Tot luni, în Grupa B au loc următoarele două partide:

Anglia – Iran (ora 15:00)

SUA – Țara Galilor (ora 21:00)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Qatar - Ecuador 0-2, în primul meci de la Cupa Mondială 2022. Acuzații de mită, fără a fi prezentate dovezi