Antena Meniu Search
x

Michael Schumacher începe "o nouă viaţă". Unde va locui legendarul pilot împreună cu familia

Familia lui Michael Schumacher se pregătește de o „nouă viață” în Mallorca, potrivit rapoartelor. Legenda circuitului de Formula 1 va petrece lunile de iarnă pe insula spaniolă, într-o vilă de 27 de milioane de lire sterline.

de Antonia Roşu

la 04.08.2022, 11:23

Michael Schumacher începe "o nouă viaţă". Unde va locui legendarul pilot împreună cu familia
Michael Schumacher începe "o nouă viaţă". Unde va locui legendarul pilot împreună cu familia - Profi Media

Soția sa, Corinna, împreună cu copiii - pilotul de Formula 1 Mick și sora sa, Gina-Maria - vor petrece şi ei timp la noua proprietate, conform revistei germane Die Bunte.

Se spune că soţia lui Schumacher are „planuri mari” pentru noua proprietate a familiei din Spania, cum ar fi construirea unei ferme de cai lângă casă. Însuşi Schumacher ar fi vizitat recent proprietatea din Mallorca.

Starea de sănătate a fostului pilot rămâne un mister

Legendarul pilot de curse nu a mai fost văzut de la cumplitul accident petrecut la schi, din urmă cu nouă ani. Michael a suferit o leziune traumatică a creierului care l-a lăsat într-o comă indusă medical. Starea lui de sănătate rămâne încă un secret pe care familia refuză să îl divulge presei.

Pe acelaşi subiect

Încă din timpul carierei sale ca pilot, Schumacher a făcut tot posibilul să îşi ţină viaţa personală departe de lumina reflectoarelor. Soția sa Corinna continuă să îi îndeplinească această dorință. Ea vrea să se asigure că Michael are parte de „cea mai bună îngrijire medicală” și că este alături de familie „pe cât posibil”, relatează The Sun.

Familia a achiziționat Villa Yasmin din insula spaniolă, al cărei fost proprietar este șeful echipei de fotbal Real Madrid, Florentino Pérez. Proprietatea beneficiază de două piscine, o grădină mare, un heliport, o vilă pentru oaspeți și o vedere uimitoare înspre mare.

Mallorca, o destinaţie populară în rândul piloţilor de Formula 1

Mallorca este una dintre destinaţiile preferate ale starurilor din circuitul mondial de Formula 1. Germanul Nico Hulkenberg s-a căsătorit pe insulă luna trecută, iar actualul pilot Ferrari Carlos Sainz face și el vizite regulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Michael Schumacher începe "o nouă viaţă". Unde va locui legendarul pilot împreună cu familia