Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mirel Rădoi, selecţionerul României, infectat cu noul coronavirus. Prima reacţie a tehnicianului

Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei de fotbal a României, a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus cu doar câteva zile înainte de debutul echipei noastre în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal de anul viitor.

de Redactia Observator

la 16.03.2021 , 09:09

România joacă trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal la sfârşitul lunii martie
Mirel Rădoi ar putea rata primele meciuri jucate de România în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal - Hepta
  • Mirel Rădoi s-a infectat cu mai puţin de două săptămâni înainte ca România să debuteze în preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal.

Naţionala României are un program infernal în debutul preliminariilor, urmând să dea piept, acasă, cu Macedonia de Nord şi cu Germania, pentru ca apoi să joace în deplasare, cu Armenia. Totul într-un interval de numai şapte zile, în perioada 25-31 martie.

Astfel că naţionala României numai de infectarea selecţionerului Mirel Rădoi nu avea nevoie. Tehnicianul a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus în urma unui test efectuat în cursul zilei de luni şi care a ieşit pozitiv. Rădoi urmează să efectueze un alt test, în cursul zilei de marţi, iar în funcţie de rezultatul acestuia se ştie ce au de făcut oficialii Federaţiei Române de Fotbal.

În cazul în care rezultatul celui de-al doilea test este negativ, există posibilitatea ca Mirel Rădoi să rateze cel mult meciul cu Macedonia de Nord. În cazul în care şi rezultatul celui de-al doilea test este unul pozitiv, atunci situaţia lui Rădoi se complică şi ar putea rata cel puţin două dintre cele trei meciuri programate la sfârşitul lunii martie. Cert este că, până atunci, reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au decis să anuleze conferinţa de presă pe care Mirel Rădoi urma să o susţină în cursul zilei de miercuri.

Articolul continuă după reclamă

România trebuie să câştige grupa pentru a se califica direct la Campionatul Mondial de fotbal

Între timp, Mirel Rădoi a oferit o primă reacţie pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal: "Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor".

România joacă împotriva Macedoniei de Nord pe 25 martie, la Bucureşti, împotriva Germaniei, pe 28 martie, tot la Bucureşti, şi împotriva Armeniei pe 31 martie, în deplasare. Alături de cele patru echipe, în grupa de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor se mai află Islanda şi Liechtenstein. Prima clasată din grupă se califică direct la turneul final, iar a doua clasată merge în play-off.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Mirel Rădoi, selecţionerul României, infectat cu noul coronavirus. Prima reacţie a tehnicianului