Antena Meniu Search
x

Mirela Bucovicean, singura româncă pilot, de la Monte Carlo

Mirela Bucovicean este singura româncă pilot care a participat vreodată la Monte Carlo Historic în cei 87 de ani de existență. Cum reuseste sa se descurce intr-o lume a barbatilor, ca antreprenor si pilot, aflaţi într-un material prezentat în Observatorul orei 12.

de Redactia Observator

la 15.07.2019, 14:58

Vezi și

Mirela Bucovicean este singura româncă pilot care a participat vreodată la Monte Carlo Historic în cei 87 de ani de existență. Cum reuseste sa se descurce intr-o lume a barbatilor, ca antreprenor si pilot, aflaţi într-un material prezentat în Observatorul orei 12.

In sezonul 2018, nu mai putin de 50 de doamne si domnisoare au luat startul in campionatele organizate sub egida FRAS. De asemenea, exista inca 44 de femei parte a colegiilor de arbitri din cadrul FRAS. Mirela Bucovicean a reprezentat Romania la Monte Carlo Rallye Historique anul acesta, dar si anul trecut.

"Cred că mi-am găsit nașul în raliurile auto. M-aș rostogoli de nenumărate ori, aș risca infinit, aș renunța la vacanțe, numai ca să mai simt o dată gustul competiției. Asta cel puțin până îmi voi lua licența de căpitan de barcă și poate atunci voi scrie despre alte experiențe."  a spus Mirela Bucovicean.

Tânăra este de asemenea şi un antreprenor desăvârşit şi are imprimat în ADN flerul pentru calitate. Un simț estetic aparte pentru beauty și marketing, a adunat de-a lungul carierei experiență în diverse domenii ca jurnalism, PR, publicitate, vânzări, imobiliare, investiții sau retail.

A fondat Molecule F în 2010, prima platformă online care promovează designerii români, o capsulă care demonstrează talentul industriei fashion din România.

Mirela este ambițioasă, dedicată și puternică, calități care au propulsat-o alături de cele profesioniste și de succes femei din România. Business Magazin a selectat-o de 3 ori la rând în 2013, 2014 și 2015 ca parte din top 200 femei de afaceri.

Lucrează de la vârsta de 14 ani în domeniul antreprenoriatului în modă. Mirela a lucrat la afacerea familiei și astfel experiența pe care o avea a ajutat-o la construirea proiectului care avea să fie unul de succes.

A investit inițial în afacere aproximativ 50.000 de euro, dar ulterior afacerea ei a crescut și Molecule F s-a transformat într-un brand de succes. Astăzi site-ul este unul exclusivist și dictează tendințele în rândul designerilor autohtoni.

Mirela nu este pasionată de haine chiar dacă lucrează în această industrie de 30 de ani. Femeia de afaceri știe să aleagă piesele vestimentare de care chiar are nevoie și nu cumpără niciodată doar de dragul de a face acest lucru.

„Dressingul meu este mult mai mic decât crede lumea. Eu lucrez în industria asta de aproape 30 de ani și în momentul în care te obișnuiești atât de mult cu hainele știi să faci diferența între ele. Nu sunt un client care cumpără doar de dragul de a cumpăra" a mai spus Mirela Bucovicean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Mirela Bucovicean, singura româncă pilot, de la Monte Carlo