Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care Emma Răducanu nu va mai participa la Transylvania Open

Britanica Emma Răducanu, locul 67 WTA, nu va mai participa la Transylvania Open WTA250, turneu care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 8-16 octombrie 2022.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 13:27

Emma Răducanu
Emma Răducanu nu va mai participa la Transylvania Open - Profimedia

Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu, numărul 67 mondial, a anunţat, joi, că trebuie să se retragă de la ediţia 2022 a turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250) din cauza unei accidentări, potrivit unui comunicat publicat de organizatori.

"Din păcate, Emma Raducanu este obligată să se retragă de la Transylvania Open din cauza unei accidentări la încheietură. Însănătoşire grabnică, Emma! Aşteptăm cu nerăbdare să ne vedem curând", au anunţat organizatorii turneului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Emma Răducanu, care a jucat în această săptămână la turneul de la Ostrava, a suferit o accidentare la încheietura unei mâini şi e nevoită să-şi încheie sezonul prematur.

Campioana de la US Open din 2021 primise un wild card de la organizatorii Transylvania Open

Emma a fost printre cele mai apreciate prezenţa la turneul de la Cluj-Napoca în 2021, când a ajuns până în sferturile de finală şi s-a simţit foarte bine în Ardeal, spunând în mai multe rânduri că şi-a dorit mult să lase o impresie cât mai frumoasă, chiar dacă turneul a trebuit să se joace fără spectatori.

"Din păcate, Emma Răducanu nu va fi alături de noi la această ediţie Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informaţie de curând. Ştim că mulţi fani îşi doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini româneşti, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experienţă. Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situaţii singura soluţie este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate şi să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne aşteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracţie la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România", a spus directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă, potrivit agerpres.ro.

Transylvania Open 2022 începe sâmbătă, cu meciurile din calificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Motivul pentru care Emma Răducanu nu va mai participa la Transylvania Open