Antena Meniu Search
x

Video Obiceiul lui Andy Murray avut înainte de fiecare meci l-a costat verigheta. Tenismenul o legase de adidaşii care au fost furaţi

Un obicei pe care îl are înainte de fiecare meci sau antrenament l-a lăsat fără verighetă pe Andy Murray. Tenismenul îşi leagă inelul de şireturile de la încălţăminte, ca să nu-l incomodeze. Doar că şi-a lăsat tenişii sub maşină. Peste noapte a rămas şi fără ei, şi fără verighetă. Acum cere ajutor să recupereze inelul.

de Greta Gavrilă

la 07.10.2021, 20:48

Vezi și

Campionul de mare şlem e în California, unde a început turneul Indian Wells. După ce s-a întors la hotel seara, şi-a lăsat încălţămintea afară, să se aerisească. 

Andy Murray, tenismen: M-am gândit să îmi las tenişii sub maşină pentru a se aerisi şi a se usca peste noapte. În fine, când m-am întors la maşină de dimineaţă, încălţămintea nu mai era. Tenişii mei pentru turneu au fost furaţi! 

Tenismenul a uitat să-şi mai dezlege verigheta

Dar nu tenişii erau problema. Uitase să desfacă inelul din şireturi. Aşa că a rămas şi el acolo. 

Pe acelaşi subiect

Andy Murray, tenismen: Mă pregăteam de antrenament, când medicul meu m-a întrebat: "Unde îţi e verigheta?" Şi atunci mi-am dat seama. Eu îmi leg verigheta de tenişi când joc pentru că nu pot juca atunci când o am la mână. Deci da, şi verigheta a fost furată. Să nu mai spun că am încurcat-o acasă. 

Cu gândul că-l aşteaptă soţia acasă, după ce va încheia meciurile din turneu, britanicul îşi roagă fanii să-l ajute să-şi recupereze verigheta. Promite chiar că va oferi o recompensă celui care îl va aduce inelul înapoi. Dacă mulţi dintre suporteri îl compătimesc, pentru alţii păţania a fost pretext de amuzament pe reţelele sociale. Mai mult, l-au avertizat că dacă nu se va întoarce acasă cu verigheta pe deget, va dormi cu câinele.

Andy Murray s-a căsătorit în aprilie 2015 şi de atunci are obiceiul de a-şi lega verigheta de şireturi în timpul meciurilor sau antrenamentelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Obiceiul lui Andy Murray avut înainte de fiecare meci l-a costat verigheta. Tenismenul o legase de adidaşii care au fost furaţi