Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Emma Răducanu, mesaj în română pentru fani. Campioana de la US Open vine în România pentru turneul Transylvania Open de la Cluj

Emma Răducanu a confirmat prezenţa la turneul de tenis Transylvania Open WTA250 și a transmis un mesaj pentru fani, în care recunoaşte că este nerăbdătoare să se întoarcă în România.

De Larisa Andreescu la 06.10.2021, 11:54
Vezi și

Emma Răducanu a anunţat că va veni în România pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open WTA250 care are loc la Cluj-Napoca, în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie.

"Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem!", a transmis jucătoarea de tenis cu origini româneşti pentru fanii săi. 

De când a scris istorie la US Open, Emma Răducanu a fost invitată la cele mai importante evenimente din showbiz, inclusiv la Met Gala sau Royal Albert Hall, acolo unde a purtat o rochie argintie realizată de casa de modă Christian Dior şi s-a fotografiat lângă maşina agentului 007.  De asemenea, a apărut în revista Vogue Marea Britanie şi a jucat tenis cu ducesa de Cambridge.

Emma Răducanu nu se grăbeşte să-şi angajeze un nou antrenor

Pe acelaşi subiect

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu, locul 22 WTA, nu se grăbeşte să-şi angajeze alt antrenor după despărţirea de Andrew Richardson, produsă aproape imediat după ce sportiva de 18 ani a câştigat US Open, luna trecută.

"Până la urmă, eşti pe cont propriu şi trebuie să fii propriul tău antrenor pe teren, aşa că mă simt destul de confortabil", a spus Emma, înainte de debutul său la BNP Paribas Open de la Indian Wells, relatează news.ro.

În California, ea va colabora cu Jeremy Bates, antrenor în cadrul Federaţiei Briatnice de Tenis, şi îl va avea ca sparring partner pe Raymond Sarmiento, un tensimen american de 29 de ani, clasat acum pe locul 456 ATP.

"Jeremy se ocupă de tenisul feminin la LTA, aşa că în timp ce este aici mă ajută. Voi aştepta şi voi încerca să găsesc persoana potrivită. Nu o să mă grăbesc deloc. Caut doar lucruri generale la un antrenor, cineva cu care să te înţelegi bine şi care te poate împinge înainte", a precizat sportiva. Răducanu a spus că va încerca să adopte acelaşi mod de gândire care a făcut-o să se impună la New York, în ciuda statutului său radical modificat: "Nu vreau să schimb nimic. Ceea ce m-a adus în acest punct este să nu gândesc nimic altfel şi dacă îmi pun gânduri suplimentare în cap, acestea doar îmi vor crea o problemă."

Condiţiile din deşertul californian sunt diferite de cele de pe Coasta de Est, iar Răducanu se aşteaptă la confruntări mai dificile din punct de vedere fizic faţă de cele de la Flushing Meadows.

"Aerul este foarte uscat, aşa că va fi dur din punct de vedere fizic şi este destul de cald. Terenurile sunt mai lente, mingea sare mai mult şi se uzează mai repede, aşa că probabil vor fi raliuri lungi", a spus ea.

După ce a primit o exceptare de la primul tur, Raducanu îşi începe campania la Indian Wells, vineri sau sâmbătă, împotriva învingătoarei dintre Maria Ossorio Serrano din Columbia, locul 71 WTA, şi Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 100 WTA. Cu o victorie în manşa secundă, Emma Răducanu poate evolua în turul următor cu Simona Halep, locul 17 WTA.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Emma Răducanu, mesaj în română pentru fani. Campioana de la US Open vine în România pentru turneul Transylvania Open de la Cluj