Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ofertă ireală pentru Vinicius, de la Arabia Saudită. Salariu uriaș, bonusuri și un contract separat pe 10 ani

Arabia Saudită i-ar fi făcut lui Vinicius o ofertă de 200 de milioane de euro pe an, timp de cinci sezoane. Potrivit presei spaniole, atacantul brazilian al echipei Real Madrid nu ar fi insensibil la această sumă, transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 11:01

Vinicius Jr  Real Madrid
Oferă ireală pentru Vinicius, de la Arabia Saudită. Salariu uriaș, bonusuri și un contract separat pe 10 ani - Profimedia Images

Vinicius, în vârstă de 24 de ani, a fost abordat de oficialii Fondului de investiţii publice saudit (PIF) pentru a se afla de interesul său de a se alătura Saudi Pro League (SPL) cu un contract pe cinci ani în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon fix, plus bonusuri.

Pachetul ar include, de asemenea, un contract separat pe 10 ani pentru a deveni ambasador al Cupei Mondiale din 2034, care este de aşteptat să aibă loc în ţară, dar aceşti termen nu au fost încă discutaţi.

Deşi o ofertă oficială şi formală nu a fost încă făcută, Vinicius nu ar fi refractar şi a dat permisiunea PIF să abordeze Real Madrid.

Articolul continuă după reclamă

Vinicius are o clauză de 1 miliard de euro la Real Madrid

Totuşi, pe lângă salariul uriaş pe care i-l va oferi, Arabia Saudită va trebui să îl ia de la Real Madrid, unde Vinicius Jr şi-a prelungit recent contractul până în 2027. În cazul unei neînţelegeri cu Florentino Perez, saudiţii ar putea conta pe clauza de eliberare a jucătorului, care se ridică la un miliard de euro.

Potrivit ESPN, Real Madrid nu ar accepta niciun transfer sub această clauză.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Ofertă ireală pentru Vinicius, de la Arabia Saudită. Salariu uriaș, bonusuri și un contract separat pe 10 ani