Antena Meniu Search
x

Paul Pogba a fost suspendat provizoriu pentru doping. Jucătorul de la Juventus, testat pozitiv pentru testosteron

Jucătorul de fotbal de origine franceză Paul Pogba a fost suspendat provizoriu după ce a fost testat pozitiv la testosteron, la finalul ultimului meci Juventus Torino. Acesta riscă o suspendare de până la 4 ani dacă va fi găsit vinovat pentru doping.

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 11:08

Paul Pogba a fost suspendat provizoriu pentru doping. Jucătorul de la Juventus, testat pozitiv pentru testosteron
Paul Pogba a fost suspendat provizoriu pentru doping. Jucătorul de la Juventus, testat pozitiv pentru testosteron - Hepta

Testul pozitiv ar fi survenit la o probă prelevată internaţionalului francez după meciul jucat de Juventus în prima etapă a sezonului din Serie A, în deplasare cu Udinese, pe 20 august, potrivit presei italiene. Juve a câştigat partida cu scorul de 3-0, dar Pogba (30 ani) nu a evoluat în acel meci, relatează Agerpres.

Ce pedeapsă riscă fotbalistul

În cazul în care va fi găsit vinovat, Pogba ar putea primi o suspendare de la doi ani la patru ani. Contractul său cu Juve expiră în iunie 2026.

Internaţionalul francez a revenit la Juventus în vara anului 2022, gratis, dar a jucat foarte puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, ratând şi Cupa Mondială din Qatar din acelaşi motiv.

Pe acelaşi subiect

Mijlocaşul nu a jucat ca titular în niciun meci din stagiunea trecută, având doar două apariţii, ultima într-un meci cu Empoli, câştigat cu 2-0. Anul trecut, Paul Pogba a fost ţinta unei tentative de şantaj din partea unei bande organizate, fratele său Mathias fiind printre cei anchetaţi, arestat în septembrie şi eliberat în decembrie.

Reacţia impresarei lui Pogba la acuzaţiile de dopaj

Rafaela Pimenta, agenta şi avocata lui Paul Pogba, a reacţionat la RMC Sport la suspendarea provizorie a jucătorului de către agenţia antidoping italiană. Aceasta afirmă că mijlocaşul francez nu a avut nicio intenţie de a încălca regulile.

"Aşteptăm analiza eşantionului B şi nu putem avea o părere clară înainte de rezultate. Ceea ce este sigur este că Paul Pogba nu a vrut niciodată să încalce vreo regulă", a afirmat Rafaela Pimenta.

Depistat pozitiv la testosteron de către agenţia antidoping italiană, jucătorul echipei Juventus are la dispoziţie trei zile pentru a furniza un al doilea eşantion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Paul Pogba a fost suspendat provizoriu pentru doping. Jucătorul de la Juventus, testat pozitiv pentru testosteron