Antena Meniu Search
x

Video Performanţă remarcabilă în tenisul românesc. Alexia şi Andreea, adversare în finala junioarelor la Wimbledon

Noua generaţie de sportivi români pare de neoprit. Printre cele mai noi exemple că "se poate" se numără şi "urmaşele Simonei Halep", tenismenele care au jucat în finala junioarelor la Wimbledon zilele trecute.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 12.07.2022, 14:23

Vezi și

Alexia Ioana Tatu, în vârstă de 13 ani, a câştigat trofeul, iar Andreea Diana Soare, de 14 ani, i-a ţinut piept lăudabil. Sportivele se pregătesc acum de o nouă competiţie de tenis care se va desfăşura în Curtea de Argeş. De altfel, Alexia va juca împotriva unei vicecampioane a Spaniei, care este în realitate tot o româncă plecată din Curtea de Argeş, dar ai cărei părinţi s-au mutat demult în Spania. 

Cât despre turneul de la Wimbledon, ambele tenismene recunosc că experienţa a fost una remarcabilă şi s-au bucurat inclusiv de faptul că au ajuns să joace în finală una împotriva celeilalte. 

"A fost un turneu uimitor, nu se poate compara. În primul rând a fost prima dată când am jucat pe iarbă şi mi-a plăcut foarte tare. Am jucat finala cu Andreea, una dintre cele mai bune prietene ale mele şi a fost o finală plină de emoţie şi mă bucur că am reuşit să o câştig", spune Alexia. 

În ciuda faptului că Alexia şi Andreea sunt partenere la dublu, în finală au ajuns să fie adversare, un detaliu care nu le-a creat însă probleme. 

"La începutul turneului nu m-am gândit că o să jucăm finala împreună, dar pe parcurs am sperat că o să jucăm şi o să facem o senzaţie frumoasă la acest turneu. A fost foarte interesant, ne-a plăcut să jucăm împreună, jucăm de când suntem mici împreună şi a fost un turneu frumos", spune Andreea.

Vedeţi întreg interviul în materialul video de mai sus.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Performanţă remarcabilă în tenisul românesc. Alexia şi Andreea, adversare în finala junioarelor la Wimbledon