Antena Meniu Search
x

"Prietena mea, îmi vei lipsi". Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea

Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea din tenis. Australianca a făcut anunţul pe reţelele de socializare miercuri, spunând că pleacă "pentru îndeplinirea altor vise”.

de Redactia Observator

la 23.03.2022, 08:54

"Prietena mea, îmi vei lipsi". Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea
"Prietena mea, îmi vei lipsi". Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea - Daniel Kalisz/Getty Images

Simona Halep i-a urat, cu lacrimi în ochi, australiencei Ashleigh Barty succes în următoarea fază a vieţii ei după ce s-a retras din activitate. 

"Ash, ce pot să spun, ştii că am lacrimi, nu? Prietena mea, îmi va fi dor de tine în circuit. Erai diferită şi specială şi am împărtăşit câteva momente uimitoare. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam la golf?! Fii fericită şi bucură-te de viaţa ta la maximum”, a scris Halep pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că Ashleigh Barty, numărul unu mondial în circuitul feminin, a şocat lumea sportului anunţând că se va retrage din tenisul profesionist la doar 25 de ani.

"Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. Şi ştiu doar în momentul de faţă în inima mea, pentru mine ca persoană, asta este corect", a spus Barty într-un videoclip postat pe Instagram.

Ashleigh Barty, care peste o lună va împlini 26 de ani, a obţinut 15 titluri la simplu şi 12 la dublu şi a câştigat 23,829,071 de dolari din tenis. Are un total de 121 de săptămâni ca lider WTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » "Prietena mea, îmi vei lipsi". Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea