Antena Meniu Search
x

Rafael Nadal, prima reacţie după ce Federer a anunţat că se retrage: "Mi-aş fi dorit ca această zi să nu vină niciodată"

Spaniolul Rafael Nadal, eternul rival de pe teren al lui Roger Federer, a reacţionat după anunţul cu privire la retragerea elveţianului, notând într-un mesaj postat în social media că şi-ar fi dorit ca această zi să nu vină niciodată.

de Redactia Observator

la 15.09.2022, 20:20

Rafael Nadal şi Roger Federer
Rafael Nadal, prima reacţie după ce Federer a anunţat că se retrage - Profimedia

“Mi-aş fi dorit ca această zi să nu vină niciodată... este o zi tristă pentru mine personaal şi pentru oamenii de sport din întreaga lume. Ţi-am spus asta când am vorbit şi a venit acel moment. A fost o plăcere, dar şi o onoare şi un privilegiu să împart toţi aceşti ani cu tine, atât de multe momente extraordinare pe teren şi în afara terenului. Vom mai avea multe momente împreună, mai sunt multe lucruri de făcut împreună, ştim asta. Pentru moment, îţi urez toată fericirea alături de soţia sa Mirka, de copiii tăi, familia ta şi să te bucuri de ce urmează. Ne vedem la Londra, la Laver Cup”, a scris Rafael Nadal, potrivit news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Roger Federer, câștigător a 20 de turnee Grand Slam, a anunțat că se retrage din activitatea competițională la vârsta de 41 de ani. Federer a confirmat că ultimul turneu din carieră va fi Cupa Laver de la Londra, programată să aibă loc weekendul viitor.

Roger Federer este deținător al recordului pentru cele mai multe victorii în finalele turneelor de Grand Slam, cu 20 astfel de succese, și în finala Turneului Campionilor, unde a câștigat șase trofee. A fost pentru mai mult de cinci ani lider al clasamentului mondial al tenismenilor profesioniști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Rafael Nadal, prima reacţie după ce Federer a anunţat că se retrage: "Mi-aş fi dorit ca această zi să nu vină niciodată"