Antena Meniu Search
x

Reacţia germancei Angelique Kerber, după accidentarea Simonei Halep de la Roma: "Am încercat să o ajut cât puteam"

Simona Halep, a treia jucătoare de tenis a lumii, a părăsit turneul de la Roma (Italia) încă din turul al doilea, ea abandonând în confruntarea cu germanca Angelique Kerber de miercuri.

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 10:37

Simona Halep, eliminată încă din turul II de la Roma
Simona Halep ar fi suferit o ruptură musculară în timpul unui meci jucat la Roma - Hepta
  • Simona Halep s-a accidentat în meciul cu Angelique Kerber din turul II de la Roma.

Sportiva noastră a câştigat categoric primul set, 6-1, iar în setul al doilea s-a mers aproape cap la cap până la 3-3, înainte ca românca să părăsească suprafaţa de joc, accidentată.

Conform news.ro, primele informaţii arată că Simona Halep a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, ceea ce înseamnă că ar putea rata o mare parte din turneele importante din viitorul apropiat.

Întreaga lume a tenisului a rămas impresionată atât de imaginile cu Simona Halep părăsind terenul de la Roma în lacrimi, cât şi imaginile cu Angelique Kerber cărând geanta sportivei noastre.

Simona Halep ar putea rata Roland Garros şi Wimbledon

Kerber, bună prietenă cu Simona Halep, a transmis un mesaj tulburător după meciul de la Roma: "Am încercat să o ajut cât puteam şi sper că va reveni cât mai curând şi că nu este ceva grav. De-a lungul timpului, am fost împreună în circuit. Ne cunoaştem foarte bine pe teren şi în afara lui. Aceasta este viaţa în circuit acum, am trecut toate prin astfel de experienţe. Am jucat dublu cu ea la Miami, ne-am distrat bine acolo. Cu cât trece timpul şi devii mai în vârstă, cred că e mai uşor pentru noi să fim prietene. Suntem foarte bune prietene. Acesta este un motiv în plus să nu mă simt bine când văd lucruri precum cele întâmplate azi. Sper să se refacă repede".

Accidentarea suferită de Simona Halep s-ar putea să o coste participarea la Roland Garros şi Wimbledon, în timp ce participarea la Jocurile Olimpice rămâne sub semnul întrebării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Reacţia germancei Angelique Kerber, după accidentarea Simonei Halep de la Roma: "Am încercat să o ajut cât puteam"