Antena Meniu Search
x

Simona Halep, diagnostic crunt după accidentarea suferită în turul II la Roma: "Am o ruptură la gamba stângă"

Veşti proaste pentru Simona Halep, după accidentarea suferită în turul II la Roma. Jucătoarea de tenis a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

de Monica Palade

la 12.05.2021, 22:55

Simona Halep, diagnostic crunt după accidentarea suferită în turul II la Roma: "Am o ruptură la gamba stângă" - Hepta

La o oră după abandonul partidei cu Angelique Kerber, pe care o domina, Halep a anunțat că e posibil să fie vorba despre o ruptură musculară.

Într-o postare făcută pe Twitter, jucătoarea româncă a scris: "Din păcate o ecografie a arătat că am o ruptură la gamba stângă. Mâine voi efectua un RMN, pentru a înțelege leziunile mai detaliat, dar în acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt atât de dezamăgit să-mi închei turneul la Roma în acest fel, dar voi face tot ce pot ca să mă recuperez și să revin cât mai repede posibil. Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Vă voi ține la curent cu evoluția situației mele. ”

Partide în periciol

Dacă investigațiile vor certifica ruptura musculară, e posibil ca Simona Halep să rateze participarea la Grand Slam-ul de la Roland Garros, unde ar porni printre favoritele principale.

Şi participarea ei la Jocurile Olimpice ar putea avea de suferit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Simona Halep, diagnostic crunt după accidentarea suferită în turul II la Roma: "Am o ruptură la gamba stângă"