Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Real Madrid - Betis Sevilla 2-0, Mbappe erou la doar al doilea meci jucat în faţa propriilor fani

Real Madrid a câştigat, cu 2-0, meciul cu Betis Sevilla jucat pe teren propriu, duminică seara, în etapa a IV-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 11:25

Kylian Mbappe a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul Real Madrid - Betis Sevilla 2-0 Kylian Mbappe a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul Real Madrid - Betis Sevilla 2-0 - Profimedia

Eroul meciului a fost nimeni altul decât Kylian Mbappe, autorul celor două goluri pentru Real Madrid. Astfel, Mbappe a devenit eroul lui Real la doar al doilea meci jucat în faţa propriilor fani, dovadă ca şi cei mai mari fotbalişti ai lumii au nevoie de măcar o scurtă perioadă de acomodare la noul club.

În meciul cu Betis Sevilla, Mbappe a deschis scorul în minutul 67, după o pasă de senzaţie a lui Valverde, şi a făcut 2-0 în minutul 75, transformând impecabil un penalty obţinut de Vinicius şi acordat doar după consultarea arbitrului-video. Francezul i-a cedat locul lui Modric, în minutul 84, şi a fost notat cu 8,3 de specialiştii flashscore.com, pentru prestaţia sa, fiind de departe cel mai bun jucător de pe teren.

A fost doar al doilea meci jucat de Mbappe în faţa propriilor fani, de pe Santiago Bernabeu, francezul mai bifând 86 de minute şi în confruntarea cu Real Valladolid, 3-0, din etapa a doua a Primera Division.

Articolul continuă după reclamă

În urma succesului obţinut împotriva lui Betis Sevilla, Real Madrid a urcat, deja, pe locul 2 în Primera Division, la patru puncte de liderul FC Barcelona, care are, încontinuare, punctaj maxim după ce a zdrobit-o sâmbătă, 7-0, pe Real Valladolid, într-un meci care a amintit de perioada de aur a Barcelonei, când catalanii făceau spectacol graţie unor fotbalişti precum Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldinho, Samuel Etoo, David Villa sau Thierry Henry.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Sport » Real Madrid - Betis Sevilla 2-0, Mbappe erou la doar al doilea meci jucat în faţa propriilor fani