Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Las Palmas - Real Madrid 1-1, în Primera Division, şi nori negri se adună deasupra campioanei Spaniei

Deşi l-a transferat pe superstarul Kylian Mbappe, Real Madrid, campioana en-titre a Spaniei şi a Europei, are un start modest de sezon, echipa antrenată de Carlo Ancelotti împiedicându-se, din nou, în Primera Division.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 15:13

Kylian Mbappe nu a reuşit să-şi ajute echipa, pe Real Madrid, în deplasarea de la Las Palmas
Kylian Mbappe nu a reuşit să-şi ajute echipa, pe Real Madrid, în deplasarea de la Las Palmas - Profimedia

Joi seara, într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din etapa a 3-a a campionatului de fotbal al Spaniei, Las Palmas şi Real Madrid au încheiat la egalitate, 1-1. Moleiro a deschis scorul pentru gazde, încă din minutul 5, iar Vinicius a egalat la jumătatea reprizei secunde, din penalty.

Cum era de aşteptat, Real Madrid a dominat meciul, 68% posesie şi 8-3 şuturi pe poartă, dar nu şi-a găsit inspiraţia la finalizare, Mbappe fiind considerat chiar unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.

Este, deja, al doilea pas greşit făcut de cei de la Real Madrid, în startul sezonului, după ce madrilenii s-au încurcat şi la Mallorca, în prima etapă, 1-1.

Articolul continuă după reclamă

Real Madrid a adunat doar cinci puncte în primele trei etape din actualul sezon şi se află, deja, la patru puncte în spatele liderului, FC Barcelona, singura echipă rămasă cu punctaj maxim.

Chiar şi aşa, Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, nu dezarmează, în ciuda norilor negri care se adună deasupra campioanei Spaniei. Tehnicianul italian ştie că suntem abia la început de sezon şi situaţia poate fi remediată pe parcurs.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Las Palmas - Real Madrid 1-1, în Primera Division, şi nori negri se adună deasupra campioanei Spaniei