Antena Meniu Search
x

Gest de mare campion! Robert Lewandowski, donații impresionante în lupta contra coronavirusului

Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen, a donat un milion de euro în lupta contra coronavirusului. Lewandowski ajută astfel spitalele din Polonia pentru a recupera bolnavii cu Covid-19.

de Daniel Samoilă

la 21.03.2020, 20:23

Robert Lewandowski
Gest de mare campion! Robert Lewandowski, donații impresionante în lupta contra coronavirusului - Zuma Press / Richard Calver via hepta
  • Robert Lewandowski a donat un milion de euro pentru spitalele din Poloia
  • Robert Lewandowski, al treilea jucător de la Bayern ce donează împotriva Covid-19
  • Robert Lewandowski, sezon de excepție la Bayern Munchen

Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen, a donat un milion de euro în lupta contra coronavirusului. Lewandowski ajută astfel spitalele din Polonia pentru a recupera bolnavii cu Covid-19.

”Suntem într-o situație dificilă. Astăzi suntem toți o singură echipă. Trebuie să fim puternici în această luptă. Dacă putem să ajutăm pe cineva, să o facem. Arătați responsabilitate!”, a declarat Lewandowski pentru Bild.

Robert Lewandowski, al treilea jucător de la Bayern Munchen care donează în lupta cu Covid-19

Robert Lewandowski nu este singurul jucător de la Bayern Munchen care a făcut un asemenea gest. Colegii lui, Joshua Kimmich și Leon Goretzka au înființat fundația ”#WeKickCorona”.

Pe acelaşi subiect

Goretzka și Kimmich au donat și ei un milion de euro și i-au îndemnat și pe alți jucători din Germania să le urmeze exemplul.

Robert Lewandowski, sezon de excepție la Bayern Munchen

Robert Lewandowski are un sezon excepțional la Bayern Munchen. Atacantul în vârstă de 31 de ani a înscris 25 de goluri în Bundesliga, 11 în Liga Campionilor și trei în Cupa Germaniei. 

Lewandowski s-a accidentat în meciul cu Chelsea din optimile Ligii Campionilor, fiind indisponibil pentru bavarezi timp de o lună. Bayern a câștigat meciul de la Londra cu 3-1 și mai trebuie să dispute returul de pe Allianz Arena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Gest de mare campion! Robert Lewandowski, donații impresionante în lupta contra coronavirusului