Antena Meniu Search
x

România – Serbia 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene de tenis de masă. Fetele noastre s-au calificat în sferturile de finală

România – Serbia 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene de tenis de masă, care s-au difuzat exclusiv în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman s-au impus după 3 dueluri câștigate în fața adversarelor din Serbia, iar setul decisiv a fost câștigat de Bernadette Szocs.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 17:01

România – Serbia 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene. Fetele noastre s-au calificat în sferturile de finală
România – Serbia 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene. Fetele noastre s-au calificat în sferturile de finală - Profimedia

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman își continuă forma excelentă la Campionatele Europene de Tenis de masă de la Malmo. În faza grupelor, sportivele au terminat pe primul loc în grupă, în fața Croației și a Sloveniei. Până în momentul de față, România nu a pierdut niciun meci în cadrul turneului final. În sferturile de finală, jucătoarele se vor duela cu Spania, mâine, de la ora 11:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Ordinea meciurilor în România – Serbia

  • Bernadette Szocs – Izabela Lupulesku 3-0 (11-4, 11-6, 11-9)
  • Eliza Samara – Sabina Surjan 0-3 (8-11, 11-13, 8-11)
  • Andreea Dragoman – Andrea Todorovic

În cazul unei victorii cu Serbia, România va juca în sferturile de finală cu Spania, vineri, de la ora 11:00. Pe lângă câştigarea titlului european, România poate obţine şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Pe acelaşi subiect

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală. Bernadette crede în revanșă, în Suedia.

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus Socz, citată de ettu.org.

Ce au spus Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman după calificarea în optimile de finală

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman au oferit primele reacţii, după ce au calificat România pe tabloul principal de la Campionatele Europene de tenis de masă. Tricolorele s-au declarat extrem de bucuroase, după ce au obţinut victorii pe linie în grupă.

„E bine că am început cu meciuri mai uşoare, am început să simţim sala, să ne pregătim pentru următoarele meciuri. De acum încolo, trebuie să avem mare grijă, sunt adversare tot mai tari. Noi am venit aici să câştigăm titlul. Am început bine, cu 3-0, nu le-am dat nicio şansă. Sperăm pentru victorii şi în următoarele meciuri”, a declarat Bernadette Szocs, conform sportsnet.ro.

De asemenea, şi Andreea Dragoman s-a declarat pregătită pentru fazele eliminatorii de la Campionatele Europene de la Malmo, după victoriile pe linie din grupe.

„Ne-am intrat bine în ritm, ne bucurăm că am avut adversare cu care ne-am putut intra în joc repede. Ne bucurăm că am putut termina meciurile repede. Suntem pregătite pentru următoarele meciuri”, a declarat şi Andreea Dragoman, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

În privinţa faptului că meciurile se dispută pe un patinoar, Eliza Samara a declarat că resimte frigul, însă în timpul meciurilor, concentrarea o determină să uite de acest aspect.

„(N.r. se joacă pe un patinoar) Eu simt frigul, dar pe parcursul meciului, uiţi de frig. Ne montăm şi uităm de frig. De ocolit, nu avem cum să ocolim adversari. Sper să avem un tabloul bun până în finală”, a declarat Eliza Samara.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » România – Serbia 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene de tenis de masă. Fetele noastre s-au calificat în sferturile de finală