Antena Meniu Search
x

Ronaldo a rămas ”mut” după ce Messi a devenit campion mondial, însă sora lui rupe tăcerea: ”O finală extraordinară”

Cristiano Ronaldo are cei mai mulți urmăritori pe Instagram din întreaga lume. În ciuda acestui lucru, marele fotbalist a rămas ”mut” în fața celor 519 de milioane de persoane, care-i urmăresc postările pe contul de Instagram, după ce Argentina a devenit campioană mondială.

de Cristina Cruceru

la 19.12.2022, 11:21

Cristiano Ronaldo a rămas ”mut” în fața fanilor după ce Messi a devenit campion mondial - Profimedia, Instagram

Cristiano Ronaldo a preferat, cel puțin pentru moment, să nu comenteze finala de la Cupa Mondiala 2022, unde câștigătoare a ieșit Argentina. Messi este cel care a condus Argentina spre glorie la Cupa Mondială, pe stadionul Lusail din Qatar, învingând Franța, campioana en-titre, cu 4-2 la penalty-uri, după o remiză entuziasmantă de 3-3 în 120 de minute.

Iubitorii de fotbal din întreaga lume spun, pe internet, că partida de duminică dintre Argentina și Franța va rămâne în istorie ca fiind una dintre cele mai bune finale de Cupa Mondială din toate timpurile, notează Daily Mail. Neymar a fost unul dintre fotbaliștii, care l-au felicitat pe Messi imediat după ce a ridicat marele trofeu.

Mulți sunt cei care așteptau o reacție din partea lui Cristiano mai ales că se știe de ”rivalitatea” dintre ei doi. Cu toate acestea, Ronaldo a preferat să nu aibă nicio părere. Nu a postat nimic nici pe contul lui de Instagram, acolo unde este cea mai urmărită persoană din lume. Are 519 de milioane de fani, cărora nu le-a transmis niciun mesaj după finala de la Cupa Mondială 2022. Nici pe Facebook sau pe Twitter, fotbalistul nu a publicat nimic.

Sora lui Cristiano Ronaldo, singura care a reacționat

Katia Aveiro, una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo, a reacționat, în mediul online, după finala Cupei Mondiale. Aceasta este de părere că evenimentul organizat de Qatar a fost "cel mai prost din toate timpurile", însă a subliniat faptul că a fost luminat de "o finală extraordinară".

"Ce meci. Felicitări Argentinei", a scris ea, conform presei străine. Apoi, l-a lăudat pe Mbappé. "Suprarealist acest băiat. Ce viitor luminos vă așteaptă. Incredibil."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ronaldo a rămas ”mut” după ce Messi a devenit campion mondial, însă sora lui rupe tăcerea: ”O finală extraordinară”