Antena Meniu Search
x

România ratează finala Campionatului European de handbal feminin, fiind învinsă de Rusia, cu 28-22

România şi campioana olimpică Rusia s-au întâlnit în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Meciul s-a desfăşurat la Paris.

- hepta

România şi campioana olimpică Rusia s-au întâlnit în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Meciul s-a desfăşurat la Paris.

Rusia a câștigat cu scorul de 28-22 și intră în finală, iar România va juca duminică, de la ora 15.00, cu învinsa din a doua semifinală, dintre campioana mondială Franţa şi Olanda, pentru medalia de bronz.

Tricolorele au jucat prima semifinală europeană după opt ani, însă fără căpitanul Cristina Neagu, accidentată la genunchiul drept în meciul cu Ungaria, în urma faultului unei adversare.

Din tribune, echipa României a fost încurajată şi de căpitanul ei, Cristina Neagu, diagnosticată cu ruptură de ligament anterior încrucişat, după accidentarea din meciul cu Ungaria, în urma faultului unei adversare.  Neagu, complet echipată în negru, s-a manifestat de-a lungul întregului meci şi s-a bucurat maxim la fiecare reuşită a coechipierelor. 

Echipa României s-a calificat în semifinale după clasarea pe locul 2 în grupa a II-a.

Titlul european a fost câştigat în 2016 de Norvegia, care s-a clasat în acest an pe locul 5.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Sport » România ratează finala Campionatului European de handbal feminin, fiind învinsă de Rusia, cu 28-22