Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Sentință pentru hărțuitorul Emmei Răducanu. Bărbatul de 35 de ani îi lăsa mesaje de dragoste la locuința ei din Londra

Bărbatul care a hărţuit-o pe jucătoarea de tenis Emma Răducanu a primit un ordin de restricţie pe cinci ani. Bărbatul, care are 35 de ani, a mers la sportivă acasă de mai multe ori, unde i-a lăsat felicitări și cadouri.

De Redactia Observator la 23.02.2022, 15:56

Luna trecută, Amrit Magar a fost găsit vinovat că a urmărit-o pe campioana US Open între 1 noiembrie şi 4 decembrie 2021, în cadrul unui proces care a avut loc la Tribunalul de Magistraţi din Bromley.

Anchetatorii au stabilit că Magar a mers la locuinţa Emmei Răducanu în trei ocazii diferite, s-a plimbat prin curtea ei, lăsând felicitări şi cadouri, inclusiv un bilet pe care scria că jucătoarea de 19 ani merită dragoste, împreună cu o hartă, în care arăta traseul de 23 de mile (37 de kilometri), pe care l-a parcurs de la casa lui, scrie news.ro.

Bărbatul acuzat de hărțuire a furat un pantof sport, crezând că este al Emmei Răducanu

De asemenea, el a împodobit un brad în grădina ei cu decoraţiuni de Crăciun şi a furat un pantof sport de pe verandă, crezând că îi aparţine adolescentei, dar care era al tatălui ei.

Pe acelaşi subiect

Magar a fost reţinut după ce Ian Răducanu, tatăl sportivei, a fost alertat de o cameră de supraveghere, cu ajutorul căreia a descoperit cine i-a luat pantoful de pe verandă.

Amrit Magar a primit un ordin de restricție pe cinci ani

Miercuri, judecătorul de district Sushil Kumar i-a înmânat lui Magar, originar din Harrow, nord-estul Londrei, un ordin de restricţie pe cinci ani şi l-a condamnat pe bărbatul de 35 de ani la un ordin comunitar de 18 luni.

Sentinţa include 200 de ore de muncă în folosul comunităţii şi o perioadă de opt săptămâni în care nu are voie să părsească locuinţa sa între orele 21.00 şi 6.00, fiind monitorizat cu un dispozitiv electronic.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Sentință pentru hărțuitorul Emmei Răducanu. Bărbatul de 35 de ani îi lăsa mesaje de dragoste la locuința ei din Londra