Antena Meniu Search
x

Sfatul Simonei Halep pentru Emma Răducanu. "Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare"

Simona Halep spune că nu prea poate să-i dea sfaturi Emmei Răducanu după ce jucătoarea britanică a câştigat US Open la 18 ani, deoarece ea nu a fost în situaţia aceasta. Totuşi, Halep crede că Răducanu ar trebui să fie atentă după un succes atât de mare venit atât de devreme.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 14:29

Simona Halep vorbeşte despre Emma Răducanu, după victoria acesteia la US Open
Simona Halep vorbeşte despre Emma Răducanu, după victoria acesteia la US Open - Profimedia

"E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câştig primul meu grand slam. Câştigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nu erau comparabile cu un grand slam. Deci nu-mi prea pot da mult cu părerea. Din experienţa mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare, deoarece fiind atât de tânără nu ai experienţa aceea de a câştiga titluri mari. În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu veţi şti exact ce simte o juctoare de această vârstă când câştigă un astfel de turneu", a spus Simona Halep pentru We Love Tennis, potrivit news.ro.

Simona Halep şi Emma Răducanu s-ar fi putut întâlni pe teren la Indian Wells

Simona Halep ar fi putut da piept pentru prima dată cu Emma Răducanu la Indian Wells, în turul al treilea, dar întâlnirea nu a mai fost posibilă după eliminarea surprinzătoare a jucătoarei britanice în turul al doilea, în faţa unei sportive de pe locul 100 WTA, Aliaksandra Sasnovici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Sfatul Simonei Halep pentru Emma Răducanu. "Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare"