Antena Meniu Search
x

Sfatul Simonei Halep pentru Emma Răducanu. "Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare"

Simona Halep spune că nu prea poate să-i dea sfaturi Emmei Răducanu după ce jucătoarea britanică a câştigat US Open la 18 ani, deoarece ea nu a fost în situaţia aceasta. Totuşi, Halep crede că Răducanu ar trebui să fie atentă după un succes atât de mare venit atât de devreme.

De Redactia Observator la 10.10.2021, 14:29
Simona Halep vorbeşte despre Emma Răducanu, după victoria acesteia la US Open
Simona Halep vorbeşte despre Emma Răducanu, după victoria acesteia la US Open - Profimedia

"E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câştig primul meu grand slam. Câştigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nu erau comparabile cu un grand slam. Deci nu-mi prea pot da mult cu părerea. Din experienţa mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare, deoarece fiind atât de tânără nu ai experienţa aceea de a câştiga titluri mari. În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu veţi şti exact ce simte o juctoare de această vârstă când câştigă un astfel de turneu", a spus Simona Halep pentru We Love Tennis, potrivit news.ro.

Simona Halep şi Emma Răducanu s-ar fi putut întâlni pe teren la Indian Wells

Simona Halep ar fi putut da piept pentru prima dată cu Emma Răducanu la Indian Wells, în turul al treilea, dar întâlnirea nu a mai fost posibilă după eliminarea surprinzătoare a jucătoarei britanice în turul al doilea, în faţa unei sportive de pe locul 100 WTA, Aliaksandra Sasnovici.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Sfatul Simonei Halep pentru Emma Răducanu. "Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare"

Breaking News

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până...

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până în 9 ianuarie