Antena Meniu Search
x

Simona Halep ratează participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România în ultimii ani, ratează participarea la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice, competiţie ce are loc la Tokyo, în Japonia.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 13:58

Simona Halep s-a accidentat într-un meci jucat la Roland Garros
Simona Halep s-a accidentat într-un meci jucat la Roland Garros - Hepta
  • Simona Halep nu s-a refăcut după microruptura musculară suferită la gambă, într-un meci jucat la Roland Garros.

Anunţul a fost făcut de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în urma unei intervenţii avute la o emisiune de la televiziunea naţională.

Cel mai probabil, Simona Halep ratează participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza microrupturii musculare suferite în timpul unui meci jucat la Roma.

Halep, un singur meci jucat la Jocurile Olimpice

Halep nu s-a refăcut complet după accidentarea respectivă şi a decis să spună "pas" turneului de la Wimbledon, unde era deţinătoarea trofeului. Din acelaşi motiv probabil Simona Halep a decis să spună "pas" şi Jocurilor Olimpice, sportiva noastră dorindu-şi să revină pe teren doar în momentul în care poate evolua la nivelul care a consacrat-o.

Simona Halep are în palmares o singură participare la Jocurile Olimpice. A evoluat la Londra, în 2012, când a fost învinsă încă din primul tur de Yaroslava Şvedova, din Kazahstan, scor 6-4, 6-2. Simona Halep a ratat şi participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, din cauza unor motive personale, respectiv de teama unei posibile infectări cu virusul Zika.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Simona Halep ratează participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo