Antena Meniu Search
x

Foto Simona Halep a anunțat că nu va participa la Wimbledon, din cauza accidentării la gambă

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat că nu va participa la Wimbledon, din cauza unei accidentări la gambă. Sportiva nu își va putea apăra, astfel, titlul câștigat în 2019, în fața faimoasei Serena Williams.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 12:08

Simona Halep
Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în 2019 (2-6, 2-6), în ultimul act de la Wimbledon - Alpha Press / Antoine Couvercelle via Hepta

"Cu mare tristețe anunț retragerea mea din Campionate, pentru că rana suferită la gambă nu s-a recuperat complet. Am dat tot ce am pentru a putea juca la Wimbledon și, după momentele speciale de acum doi ani, eram încrezătoare și onorată să mă reîntorc pe aceste arene frumoase drept campion care își apără titlul. Din păcate, corpul meu nu a cooperat și va trebui să păstrez acest sentiment pentru anul viitor. Sunt foarte supărată să iau această decizie. A fost o perioadă dificilă, să vedem ce îmi va rezerva viitorul. Sper că voi deveni o sportivă și o persoană mai puternică. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere", a anunțat Simona Halep, pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Wimbledon este al doilea turneu de Grand Slam de la care se retrage Simona Halep, după ce a făcut acelaşi gest şi la Roland Garros. Simona Halep s-a accidentat la gambă în luna mai, la turneul de la Roma.

Simona Halep, performanță unică la Wimbledon

13 iulie 2019. O perfomanţă unică, primul jucător român ce reuşeşte să cîştige cel mai râvnit trofeu de grand slam. Simona Halep a împlinit visul dintotdeauna al mamei ei, în aplauzele membrilor familiei regale a Marii Britanii şi în lacrimile de bucurie ale milioanelor de suporteri care au urmărit finalul partidei în picioare. Jucătoarea noastră a spulberat-o, în doar 55 de minute, pe marea Serena Williams. Scor final 6 - 2, 6 - 2. A fost cel mai bun meci al carierei, a spus Simona, şi a mulţumit ţării pentru susţinere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep a anunțat că nu va participa la Wimbledon, din cauza accidentării la gambă