Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep și Emma Răducanu, starurile de la Transylvania Open. Cele două sportive s-ar putea duela în semifinala turneului

Simona Halep și Emma Răducanu sunt cele mai urmărite jucătoare de la Transylvania Open, turneul organizat la Cluj-Napoca. Cele două sportive au deja fiecare câte o victorie şi ar putea să joace una împotriva celeilalte în semifinale. Dacă Ema Răducanu a jucat pentru prima dată într-un turneu din România, Simona Halep revine pe un teren din ţară după o absenţă de cinci ani.

de Redactia Observator

la 27.10.2021, 20:35

Simona Halep şi Emma Răducanu
Simona Halep şi Emma Răducanu

România îi poartă noroc campioanei de la US Open. Emma Răducanu a reuşit la Cluj prima victorie într-un turneu WTA, iar presa britanică se "teme" că prinţesa tenisului feminin va fi "adoptată" de conaţionalii tatălui ei. Mai ales că Emma ţine neapărat să vorbească tot mai mult şi mai bine româneşte. 

Emma Răducanu: Înseamnă foarte mult pentru mine să joc în ţara tatăului meu, am amintiri foarte frumoase din ţară şi mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici.

Emma nu s-a ferit nici de o declaraţie de dragoste pentru România. 

Ema Răducanu: Mulţumesc foarte mult, nu pot să zic foarte bine, dar pot să înţeleg şi... da. Te iubesc! 

Pe acelaşi subiect

Emma Răducanu şi Simona Halep cele mai urmărite jucătoare

Româncele îi vor fi adversare doar pe teren. Mâine o va înfrunta pe Ana Bogdan, iar în cazul unei victorii ar putea da piept în premieră cu Simona Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam joacă din nou în ţară după 5 ani şi are numai cuvinte de laudă pentru Emma.

Simona Halep: Ce-a putut să facă este extraordinar şi faptul că din calificări a venit şi a câştigat atâtea meciuri, mental a fost puternică, fizic a fost puternică, un lucru deosebit şi toate felicitările din lume pentru că le merită. 

După turneul de la Cluj, Emma este aşteptată la Bucureşti, unde bunica îi pregăteşte deja bunătăţile cu care o răsfaţă din copilărie. 

Ema Răducanu: Ciorbă de perişoare, dar n-am mâncat de perişoare acum, am mâncat de legume, şi mai aştept un pic şi pe urmă mănânc un pic de sarmale. Şi mămăliga e foarte bună.

Bunica Nina a vorbit în exclusivitate cu reporterii Observator după victoria Emmei la US Open. Ne-a mărturisit că abia aşteaptă să o revadă după aproape doi ani. 

Bunica Emmei: Bun venit acasă şi o aştept să ne vedem şi aici.

La Bucureşti este aşteptat şi tatăl Emmei. Iar din plan nu lipseşte o vizită pe litoralul Mării Negre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep și Emma Răducanu, starurile de la Transylvania Open. Cele două sportive s-ar putea duela în semifinala turneului