Antena Meniu Search
x

Video Retrageri la turneul Transylvania Open. Garbine Muguruza, Paula Badosa și alte șase jucătoare de top nu mai vin la Cluj

Cel mai important turneu de tenis organizat vreodată în România poate să fie un mare eşec! Din cauza lipsei de spectatori, mari jucătoare şi-au anunţat deja retragerea din turneu.

De Alex Prunean la 24.10.2021, 10:15
Vezi și

Opt jucătoare, printre care şi Garbine Muguruza au anunţat că nu mai pot ajunge la turneul de la Cluj, după vestea că, începând de luni, spectatorii nu mai au acces la competiţiile sportive. Garbine Muguruza, Paula Badosa, Ekaterina Alexandrova, Viktoria Golubic, Veronika Kudermetova, Kaia Kanepi și Mayar Sherif și-au anunțat retragerea de pe tabloul principal al Transylvania Open, fără să dea un motiv anume.

Chiar şi aşa, Transylvania Open rămâne cea mai mare competiţie de tenis organizată vreodată în ţara noastră, cu 26 de jucătoare top mondial rămase pe tabloul principal al competiţiei. Şi în acest an favorita turneului este Simona Halep care va ajunge îm această seară la Cluj; vine direct de la Moscova pentru că a participat acolo la un alt turneu de tenis. 

Şi tenismena cu origini româneşti, Emma Răducanu, participă la această competiţie. A ajuns încă de ieri noapte la Cluj şi ieri a avut un antrenament cu public în Sala Polivalent, lucru pe care îl va repeta şi astăzi, dar a spus că în sătpămâna pe care o va petrece la Cluj îşi doreşte să viziteze cât mai multe locuri dint Transilvania. Oricum, organizatorii i-au pregătit mai multe surprize autentic româneşti. La hotel a primit o ie, a primit o sticlă de ţuică, o sticlă de vişinată, dar şi o pastă de usturoi, pentru că suntem în Transilvania.

Emma Răducanu va juca un prim meci cu o tenismenă din Slovenia, iar surpriza acestui turneu va fi primul meci al Simonei Halep care o va înfrunta pe Simona Ruse.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Retrageri la turneul Transylvania Open. Garbine Muguruza, Paula Badosa și alte șase jucătoare de top nu mai vin la Cluj