Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Simona Radiş, campioana care a cucerit aurul la JO 2024, întoarcere triumfătoare acasă: "Adevărata bucurie a fost când am intrat pe poartă"

Canotorii români au strălucit cu adevărat la această ediţie a Jocurilor Olimpice! Au adus acasă cinci medalii. Printre acestea, două au fost câştigate de Simona Radiş, o canotoare de excepţie care a demonstrat încă o dată că talentul şi perseverenţa sunt cheia succesului. Simona a reuşit să ne facă mândri şi ne-a arătat că visurile devin realitate atunci când munceşti pentru ele. La întoarcerea în localitatea natală, sportiva a fost întâmpinată cu multă bucurie de cei dragi.

de Redactia Observator

la 24.08.2024 , 08:42

Cu baloane care au format drapelul naţional şi multe îmbrăţişări din partea celor dragi. Aşa a fost întâmpinată canotoarea Simona Radiş la întoarcerea în satul natal Avrămeni, din judeţul Botoşani.

"Am venit cu bucurie acasă. Cu atât mai mare bucurie că nu am revenit singură, am venit împreună cu sora mea, iar aici am fost aşteptată de părinţi, de nepoţi şi de cumnatul meu. A fost o reuniune care nu s-a mai întâmplat în acest mod de vreo 10-11 ani. Adevărata bucurie a fost să-i văd pe toţi cu braţele deschise, atunci când am intrat pe poartă", spune Simona.

Simona Radiş, întâmpinată cu baloane care au format drapelul naţional

Vezi și

Ţinând în mână cele două medalii câştigate la Jocurile Olimpice de la Paris, Simona se bucură de reuşita pentru care a muncit ani întregi. Sportiva a cucerit aurul la proba de 8+1 feminin, alături de colegele sale şi argintul la dublu vâsle feminin, alături de Ancuța Bodnar.

Pe acelaşi subiect

"Pot spune că sunt chiar două de aur, deşi diferă culoarea, fiindcă amândouă au fost foarte muncite, foarte greu cucerite şi au o valoare sentimentală extraordinară. A fost un moment de liniște. A fost o cursă atât de grea, iar atunci când am terminat, nu am avut niciun gând. Am văzut că suntem pe locul doi. Am avut poate un moment de dezamăgire, fiindcă am fost foarte aproape", spune Simona.

Acum, este aproape de cei dragi pe care îi ajută de zor în gospodărie, exact aşa cum făcea pe vremea când era copil.

"Îmi era dor de acel sentiment pe care l-am trăit atunci. Faptul că mi-am adus aminte şi am trecut iarăşi prin aceste stări m-a bucurat. Îmi dau seama că deşi am pleca de atâţia ani, încă ştiu să fac treabă aşa cum trebuie. Îmi dau seama că deşi aceste rezultate ar fi trebuit să mă schimbe într-un mod rău, nu au făcut-o", povestește Simona.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Simona Radiş, campioana care a cucerit aurul la JO 2024, întoarcere triumfătoare acasă: "Adevărata bucurie a fost când am intrat pe poartă"