Antena Meniu Search
x

Foto Sportiva Magdalena Rusu, cerută în căsătorie la CM de Canotaj de la Belgrad. "Zi de maximă fericire!"

A fost o zi plină de emoţii pentru Magdalena Rusu! Sportiva româncă a fost cerută în căsătorie chiar la Campionatul Mondial de Canotaj de la Belgrad, unde aceasta a câştigat două medalii. "Felicitări! Vă dorim o viaţă frumoasă, plină de iubire şi înţelegere!”, le-a urat Federaţia Română de Canotaj

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 18:37

Campioana mondială Magdalena Rusu a fost cerută de soţie la Belgrad
Campioana mondială Magdalena Rusu a fost cerută de soţie la Belgrad - Facebook

Sportiva Magdalena Rusu, care a câştigat două medalii la Campionatul Mondial de canotaj, a fost cerută de soţie la Belgrad, informează FR Canotaj.

Magdalena Rusu, cerută în căsătorie la CM de canotaj

“Zi de maximă fericire pentru Magdalena Rusu, medaliată cu AUR  în proba de 8+1 feminin (W8+) şi cu ARGINT în proba de patru rame feminin (W4-) la Campionatele Mondiale! Sportiva a fost cerută de soţie azi la Belgrad de iubitul ei, Iulian Crăciun! Felicitări! Vă dorim o viaţă frumoasă, plină de iubire şi înţelegere!”, a notat federaţia pe Facebook, potrivit news.ro.

La Belgrad, Magdalena Rusu a câştigat aurul făcând parte din echipajul de 8+1 feminin (Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Iuliana Buhuş, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Victoria-Ştefania Petreanu) şi argintul în echipajul de patru rame feminin (Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Sportiva Magdalena Rusu, cerută în căsătorie la CM de Canotaj de la Belgrad. "Zi de maximă fericire!"