Antena Meniu Search
x

Încă o medalie de aur pentru România la Campionatul Mondial de Canotaj, la 8+1 feminin. Calificare la JO de la Paris

Echipajul de 8+1 feminin (W8+), format din Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Amalia Bereş, Magdalena Rusu, Adriana Adam, Iuliana Buhuş şi Ştefania Petreanu, a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Canotaj.

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 15:30

echipaj feminin canotaj România
Încă o medalie de aur pentru România la Campionatul Mondial de Canotaj, la 8+1 feminin. Calificare la JO de la Paris - Profimedia Images (arhivă)

Sportivele din barca de 8+1 feminin, care şi-au asigurat şi prezenţa la Jocurile Olimpice de la Paris, au fost urmate e echipajele din SUA şi Noua Zeelandă.

România a obţinut la actuala ediţie a CM două medalii de aur, una de argint şi două de bronz. Canotajul califică a 10-a ambarcaţiune la Jocurile Olimpice.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, medalie de aur la dublu-vâsle

Campioanele olimpice, deja campioane mondiale şi europene la dublu vâsle, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar şi-au continuat supremaţia în probă înregistrând, duminică, a 26-a victorie consecutivă în finala Campionatelor Mondiale de la Belgrad.

Pe acelaşi subiect

Neînvinse din 2019, româncele s-au calificat încă din semifinale şi la Jocurile Olimpice Paris 2024.

La cursa de duminică, Simona şi Ancuţa, care au condus cursa de la început până la final, au fost urmate de echipajele din Lituania şi SUA..

Sâmbătă, echipajul feminin de patru rame, format din Amalia Bereş, Maria Tivodariu, Magda Rusu şi Mădălina Bereş, a câştigat medalia de argint, Ionela Cozmiuc şi Mariana Dumitru au câştigat bronzul la dublu vâsle categorie uşoară, la fel ca şi barca de dublu rame, cu Ioana Vrânceanu şi Roxana Anghel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Încă o medalie de aur pentru România la Campionatul Mondial de Canotaj, la 8+1 feminin. Calificare la JO de la Paris