Antena Meniu Search
x

VEŞTI incredibile despre Michael Schumacher! Declarația de ULTIMĂ ORĂ care reaprinde speranțele tuturor

O declarație incredibilă făcută de o persoană din anturajul lui Michael Schumacher reaprinde speranțele fanilor fostului pilot de Formula 1.

Michael Schumacher

O declarație incredibilă făcută de o persoană din anturajul lui Michael Schumacher reaprinde speranțele fanilor fostului pilot de Formula 1.

Un prieten de familie a declarat, pentru revista Bunte, că familia lui Michael Schumacher crede într-un miracol, deoarece ei cred că fostul pilot de F1 le trimite "semnale".

"Corinna și cei doi copii, Mick și Gina, cred într-un miracol medical. Ei cred că fostul pilot trimite semnale din lumea lui distantă", a declarat sursa citată.

Schumacher a suferit un accident la schi, în munții Alpi, în decembrie 2013, iar de atunci el nu poate merge și nici vorbi.

Fostul sportiv este ţinut în viaţă de aparatele care îl ajută să respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajaţi special pentru el, la reşedinţa familiei din Elveţia.

Publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas" a scris că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » VEŞTI incredibile despre Michael Schumacher! Declarația de ULTIMĂ ORĂ care reaprinde speranțele tuturor