Antena Meniu Search
x

Criza angajaţilor aduce haos pe aeroporturi. Directorul CNAB vorbeşte despre provocările din domeniul aviaţiei, în România

Urmează o vară cu mii de zboruri și vacanțe date peste cap. Pandemia ne-a lăsat fără mulți piloți, însoțitori de zbor, lucrători la sol, iar revenirea la normal a supraaglomerat marile aeroporturi ale lumii.  George Dorobanţu, directorul general al CNAB, a explicat pentru Observator de ce s-a ajuns în această situaţie şi ce e de făcut.

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 13.06.2022, 14:25

Vezi și

În România, cel mai mare aeroport a devenit neîncăpător pentru numărul uriaș de pasageri care îl tranzitează în fiecare zi. Doar de la începutul anului au ajuns pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni peste patru milioane de călători, iar până la finalul lui 2022 se estimează că numărul lor ar putea depăși 11 milioane.

Este nevoie de un proces amplu de modernizare, care să țină pasul cu acest flux de pasageri. Investiții în facilitățile din aeroport, parcări noi și un nou terminal - sunt câteva dintre planurile Companiei Naționale Aeroporturi București pentru următorii ani.

Despre acestea, dar și despre provocările din domeniul aviației care dau peste cap zborurile călătorilor din toată lumea în acest moment, vorbește într-un interviu pentru Observator George Dorobanțu, directorul general al CNAB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Criza angajaţilor aduce haos pe aeroporturi. Directorul CNAB vorbeşte despre provocările din domeniul aviaţiei, în România