Antena Meniu Search
x

Video Dezlegarea la peşte îi aduce în cherhanale pe pofticioşi. Preparate gustoase, servite la malul mării. Cât costă un platou

Cel mai ușor post din an este și cel mai gustos, cel puţin pentru cei care preferă peştele. Ziua a început la piaţă, pentru constănțenii care gătesc acasă. Cei care nu au răbdare să stea în bucătărie şi vor să se răsfețe la un restaurant, au găsit în meniuri preparate pe toate gusturile.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.12.2021, 15:14

Vezi și

La cherhanale se găsesc de toate, câte vă închipuiţi şi câte nu vă închipuiţi. Şi dacă vă imaginaţi că la orele prânzului, în restaurantele cu specific pescăresc de pe litoral este zarvă, aveţi dreptate. Totul este foarte bine organizat, ciorba de peşte a fost gata încă de la primele ore ale dimineţii: 200 de litri, mai exact. Legumele sunt cele care au dat gustul acestui preparat. 

Cherhanalele, pline în ziua de dezlegare la peşte

Doamnele care au gătit spun că la fiecare preparat este foarte important să pui suflet. Pe plită se perpelesc cotletele de crap, somn sau biban, iar scoicile sunt gata deja. Saramura se serveşte cu mămăliguţă şi ardei iute. O porţie costă între 40 şi 60 de lei, iar platourile cu de toate între 100 şi 150 de lei. Bucătarii îi aşteaptă în continuare pe constănţeni şi turişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Dezlegarea la peşte îi aduce în cherhanale pe pofticioşi. Preparate gustoase, servite la malul mării. Cât costă un platou